permanent beauty

Permanent Make-up Sparkling Eyeliner

Bij een Sparkling Eyeliner wordt direct boven het zwarte pigment een tweede kleur geplaatst.

PMU Sparkling Eyeliner

Bij een Sparkling Eyeliner wordt direct boven het zwarte pigment een tweede kleur geplaatst. Hierdoor krijgt de eyeliner meer contrast, gaan de ogen meer spreken en zie je er nog beter uit. Een heel mooi resultaat wordt bereikt door als tweede pigment de kleur van de iris te gebruiken. Door de contrastwerking hoeft maar heel weinig van beide pigmenten te worden aangebracht. Een overdreven opgemaakt effect wordt hiermee vermeden. Je kunt kiezen uit:

  • donker paars
  • donker blauw
  • licht blauw
  • donker turquoise
  • licht turquoise
  • wit
  • groen

Prijzen Sparkling Eyeliner

  • sparkling eyeliner boven 295,00
  • sparkling eyeliner onder 275,00

 

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 7 reviews
 by Susan

Paarse sparkling eyeliner laten zetten, zooooo blij, bedankt Ilona!

 by Tamara

Prachtige wenkbrauwen laten tatoeëren bij Ilona ik ben er heel blij mee volgende
week de sparkling eyeliner 🥰

 by Jeanine

Pas weer voor een opfrisbeurt geweest voor mijn permanente make up.
Ben weer super tevreden en kan er weer een tijd tegenaan.

 by saskia

Na zeker 10 jaar, ben ik vandaag terug geweest bij Ilona om mijn eyeliner bij te laten werken. Nu kan ik er de komende 10 jaar weer tegen. Ilona is top!

 by Agnes

Voor mijn permanent make-up vertrouw ik al jaren op Ilona. Zeer tevreden!

 by marie-jose

Ik had eerst een mooie strakke zwarte eyeliner, maar heb nu toch besloten er een turquoise randje naast te laten zetten. Ik ben super blij dat ik het heb laten doen, nu komt de kleur van mijn ogen nog beter tot z'n recht.

 by judith

Ilona is de beste op dit gebied. Ik heb al vele jaren heel veel plezier van mIjn eyeliners.