1 2 3 van je storende lijntjes af

CrossLinked Hyaluron Filling


Mesotherapie hyaluron filling is een uiterst effectieve behandeling tegen storende lijntjes.  Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.

Mesotherapie hyaluron filling

Mesotherapie hyaluron filling is een uiterst effectieve behandeling tegen storende lijntjes. Onze nieuwe Mesogun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Huidinstituut Parkstad zoekt voortdurend naar oplossingen om mooi oud te worden.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen èn uiteraard het natuurlijk verouderingsproces, wordt het gehalte aan hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden. Het huidvolume neemt af en de gehele harmonie van het gezicht verandert.

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen van deze stof zijn vooral werkzaam in de huid, de gewrichten en de ogen. Een van de bijzondere eigenschappen van hyaluronzuur is dat het vocht vasthoudt. Veel vocht! Eén gram hyaluronzuur houdt tot wel zes liter vocht vast. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onder andere uw huid altijd voldoende water krijgt en daardoor stevig, flexibel en mooi blijft. Ontdek hoe je de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn. Kies voor Croma injectables.

Voordelen Croma Injectables

Hoe jonger de huid, hoe hoger de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam is. Je herkent een jonge huid met voldoende hyaluronzuur aan het volume, de soepelheid en de elasticiteit. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam en dus ook in de huid af. De huid wordt dan droger, verslapt en gaat rimpels, fijne lijntjes en plooien vormen. Injecties met hyaluronzuur in èn onder de huid kunnen deze tekenen van veroudering tot op zekere hoogte ongedaan maken. Dit leidt tot een verjongend effect, dat meerdere maanden kan aanhouden.

Croma verwerkt in haar producten alleen zuiver hyaluronzuur. Dit wordt door Croma gemaakt via een slimme techniek: biofermentatie. Het geproduceerde hyaluronzuur is daardoor chemisch identiek aan het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Dit betekent dat de Croma-producten met hyaluronzuur op harmonieuze wijze worden opgenomen in het lichaam en dus ook in de huid. Een groot voordeel is dat allergische reacties zo goed als uitgesloten zijn. Het lichaam ziet het hyaluronzuur als ‘eigen’ hyaluronzuur en niet als een vreemde binnendringer. 

Wat Croma Injectables voor jou kunnen doen: Door het natuurlijke HA niveau te herstellen met Croma injectables zullen de tekenen van huidveroudering verminderen, waardoor je er weer frisser en stralend uitziet.

 • Optimale huidtolerantie
  dankzij niet-dierlijk hyaluronzuur
 • Tevreden met behandeling
  98% van de patiënten zijn tevreden met Croma injectables1
 • Meteen zichtbaar
  U ziet meteen resultaat na de behandeling
 • Pijnloze behandeling
  Door het toevoegen van lidocaïne aan onze producten en het gebruik van hele dunne naaldjes bij het injecteren
 • Natuurlijk en lang aanhoudend resultaat
  Effect houdt dankzij formule meerdere maanden aan

Heb je rimpels en lijntjes in je gezicht die je storen?

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af en verslechtert de conditie van onze huid. Door overmatige blootstelling aan de zon, roken, slechte voeding, stress en het natuurlijke verouderingsproces neemt de van nature in het lichaam aanwezige hoeveelheid hyaluronzuur sterk af. Onze huid wordt droger, dunner en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden, het gezichtsvolume neemt af en de gezichtscontouren veranderen. Delen van het gezicht waar dit volumeverlies goed te zien is zijn de wangen, de lippen, de wenkbrauwen, rondom de slaap en de kaaklijn.

Ontdek hoe je zonder operatie en pijn de tekenen van het ouder worden kunt verminderen en kies voor Croma injectables met hyaluronzuur. Deze behandeling met de Mesogun is de oplossing voor je. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Met slechts 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden aan, afhankelijk van jouw huidconditie.

Contra- indicaties

 • Mensen waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur, lidocaïne-hydrochloride of lokale anesthetica van het amidetype
 • Mensen met infecties of acute ontstekingen in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.)
 • Mensen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuunbehandeling ondergaan
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
 • Mensen met een aanleg voor hypertrofische littekenvorming (brede, roze littekens);
 • Mensen die jonger zijn dan 18 jaar
 • Mensen die bloedplaatjesaggregatieremmers krijgen, mogen niet worden behandeld met hyaluronzuur zonder hun arts te raadplegen.

Anti-Aging is mooi ouder worden, niet het ouder worden stoppen

Je fris en stralend voelen is niet afhankelijk van je leeftijd. Met onze producten en cosmetische behandelingen gaan we zeker niet het gevecht tegen de leeftijd aan, maar streven wij ernaar om je uitstraling te optimaliseren overeenkomstig je leeftijd. Met behulp van veilige cosmetische producten zorgen wij ervoor dat je er geweldig uit ziet voor je leeftijd. Kortom: een prachtige versie van jezelf. Een fraai en natuurlijk ogend resultaat staat voorop! Daarom adviseren wij om diepere rimpels direct te verminderen door injectables maar zeker ook de huidconditie verbeteren op langere termijn. Dit kan door biologische anti-aging en huidverbetering behandelingen met cosmeceuticals en nutriceuticals van de merken QMS Medicosmetics of Singuladerm.

Hyaluron filler en permanente make-up

Met de combinatie van hyaluronzuur en permanent make-up kunnen bijvoorbeeld prachtige, subtiel gevormde lippen worden gecreëerd. De behandelingen vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor een verbluffend resultaat. Pure schoonheid waar je geen omkijken meer naar hebt.

Prijzen

 • starttarief 10 euro
 • per eenheid 30 euro
 • per spuit (10 eenheden) 300 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 6 reviews
 by Joyce

Heel natuurlijk, het valt niemand op. Ik zie het subtiele verschil van mijn vollere lippen, super!

 by Jolande

Ik heb er ruim 7 maanden plezier van gehad, het geld dik en dubbel waard!

 by Guy

De combinatie van radiofrequentie met de fillers rond mijn mond is voor mij top. Ben heel tevreden met het resultaat!

 by Gaby

Bin super froh, dass Du mir diese Behandlung empfohlen hast. Die Falten auf meiner Oberlippe sind viel weniger tief!

 by Marlies

2x per jaar een paar prikjes op mijn bovenlip, maar wel in combinatie met QMS huidverzorging. Ik wil niet alleen mijn rimpels opvullen, maar ook de conditie van mijn huid optimaal houden.

 by lies

Wat een geweldig resultaat! Een hele eenvoudige en snelle manier om storende rimpels te vervagen.