permanent beauty

Permanent Make-up Wenkbrauwen

Jouw adres voor de mooiste permanent make-up

Permanente make-up wenkbrauwen en hairstrokes

Permanent beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up wenkbrauwen en microblading 3D hairstrokes te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 30 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en  effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Waarom permanente make-up

Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Permanente make-up techniek

Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. indien de kleur dan te licht is , mag je terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanent make-up te laten bijwerken. Permanent make-up is niet definitief, zoals een tattoeage, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

Microblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar.

Combi Brows

Hairstrokes worden gecombineerd met een omber schaduw techniek.

Ultra natuurlijke wenkbrauwen

Nieuw – Ultra natuurlijke wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden. Nieuw bij Huidinstituut Parkstad, deze geweldige manier om je wenkbrauwen weer in shape te krijgen, zonder dat je ziet dat de natuur een beetje geholpen is. Direct na de behandeling zien ze er geweldig mooi uit, nooit meer het schrik effect omdat het de eerste week meestal iets te donker is. De kleur is meteen zacht en vol, maar blijft ook heel mooi na het genezingsproces, dat ongeveer een week duurt.

Ultra natuurlijke Wenkbrauwen is alleen mogelijk indien er genoeg eigen haar aanwezig is. Het is een vulling, en correctie van de natuurlijke wenkbrauw vorm. Alleen mogelijk bij blonde en/of grijze haarkleur.

Permanente make-up met overtuiging

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover nadenkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn. Daarom volgen nu enkele voorbeelden van wenkbrauwen van dames die je voor zijn gegaan.

Prijzen permanente make-up wenkbrauwen

  • prijs powder/ombre 250 euro
  • prijs ultra natuurlijke wenkbrauwen 250 euro
  • prijs 3D hairstrokes Microblading 350 euro
  • prijs combinatie ombre/microblading 350 euro

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Permanent beauty = Permanent Make-up
Average rating:  
 40 reviews
 by Ilona Schuurmans

Super blij eindelijk weer fatsoenlijke
wenkbrauwen. Dank je wel Ilona.
Top gedaan, kan het alleen maar
aanraden

 by Judith

Zooooo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen, echt heel mooi! Als je twijfelt.....gewoon doen bij Ilona!

 by astrid

Ik kan heel kort zijn....Ilona is een vakvrouw, rustig en zeker heeft ze mijn wenkbrauwen gemaakt. Ik voelde me in veilige bekwame handen. Chapeau!! Aanrader!!

 by Karin S.

Allereerst, wat een verrassend mooie zaak! Je voelt je er meteen thuis. Ilona heeft me van prachtige wenkbrauwen voorzien. Volgende maand ga ik voor mijn eyeliners, zeker weten! Als je al lang twijfelt....bij Ilona ben je in goede handen!

 by Dana

Onlangs bij Ilona geweest voor mijn wenkbrauwen en ontzettend blij met het resultaat, Ilona let goed op wat er het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast was ze erg vriendelijk en prettig in omgang. Ik had al eens eerder mijn wenkbrauwen laten zetten door iemand anders maar Ilona heeft dit ver overtroffen. mocht je twijfelen dan wil ik haar bij deze ten zeerste aanraden!

 by Wilma

Ik vond het heel spannend en was vooral bezorgd of het wel natuurlijk zou uitzien. Ilona heeft het echter perfect gedaan. Heel goed geluisterd en ik ben nu super blij met mijn eyeliner en wenkbrauwen!

 by Monique Hamers

Aan de vrouwelijke twijfelaars onder ons;

Vandaag mijn wenkies laten doen door Ilona, ennuh in 20 minuutjes was ik klaar.
Resultaat prachtige natuurlijke wenkbrauwen geen strepen boven mijn ogen.
Laat het doen hier krijg je geen spijt van is het geld dubbel en dik waard.

Lieve Ilona Thanx voor je advies, geduld en gezellig praatje.
Oja Mams wil ook dus dan weet je dat.

Mijn voorbeelden mag je gebruiken kan iedereen het zien.

Vriendelijke groet; Monique Hamers 👍🏻👀💋

 by Rachelle

Bij mij permanente wenkbrauwen laten doen. Ik wilde graag iets donkere wenkbrauwen. Ze heeft het prachtig gezet, heel natuurlijk, precies hoe ik het wilde. TOP!

 by Ga-Yi

Heel erg tevreden! Ik heb al eerder mijn wenkbrauwen laten doen, en het is nooit zo goed uitgepakt als nu! Top advies, levert kwalitatief werk. Geen lange wachtrij of absurde prijs! Was ik maar eerder hier geweest!

 by Toos

Zo ontzettend blij dat ik deze beslissing heb genomen!
Vriendelijk ontvangen en heel erg tevreden naar buiten!
Hartstikke bedankt, Ilona

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»