Snelle hyaluron Boost

Coolifting Cryotherapie

Coolifting Cryotherapie, het is de meest spectaculaire en snelle behandeling ooit. Het trotseren van het verstrijken van de tijd, in 5 minuten tot 10 jaar verjongen.

Coolifting Cryotherapie

Coolifting Cryotherapie, het is de meest spectaculaire en snelle behandeling ooit. Het trotseren van het verstrijken van de tijd, in 5 minuten tot 10 jaar verjongen. Het geeft een onmiddellijk liftend effect, verzacht en verheldert de huid, het elimineert oppervlakkige rimpels en vermindert de diepliggende rimpels. Het geeft een blijvend jeugdig effect door intensieve collageen en elastine stimulatie, dermis regeneratie en verbetert de huidstructuur en huidkwaliteit. Na één enkele sessie van 5 minuten met coolifting ziet je huid er weer net zo uit als 10 jaar geleden.

Het concept

De Coolifting Beautygun combineert CO2 huidverjonging met een infusie van hyaluron, peptiden en gehydroliseerde tarweproteinen. Het coolift pistool schiet onder hoge druk een krachtige CO2 straal van een zeer lage temperatuur op het gezichtsweefsel. Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen. De Coolifting Beautygun is een intense behandeling van vijf minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden. Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging en stelt de behoefte aan een facelift jaren uit. Het is de snelste en spectaculairste behandeling die bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

Je huid verjongt in vijf minuten

Vijf minuten, heb je die er voor over? Vanaf 24 Mei 2016 kun je bij Huidinstituut Parkstad terecht voor de coolift behandeling. Het toestel schiet onder hoge druk een krachtige ijskoude CO2 straal op het gezichtsweefsel met een extreem hoge concentratie aan hyaluronzuur. Dit zorgt voor een stimulatie van collageen en elastine aanmaak. De coolifting behandeling geeft direct resultaat, de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepliggende lijnen vervagen, met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Anders gezegd, innovatief, direct resultaat, schokbehandeling, veilig en pijnloos.

De te behandelen zones

We behandelen het hele gelaat, maar met name de zones die het meest gevoelig zijn voor lijntjes door expressie en de zwaartekracht. Denk bijvoorbeeld aan je voorhoofd, je frons, je ogen, je wangen en je mondpartij.

Waarom

  • Paradoxale vaatbeweging. Vaat vernauwing gevolgd door vaat verwijding van de micro bloedsomloop.
  • Cryoforese en baroforese. De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van coolifting diep doordringen en de effecten ervan toenemen.
  • Cryo-Carboxy therapie. De CO2 straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Het zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het weefsel komt!
  • Thermische schok. Stimulatie van onderliggend weefsel. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 graden. De plotselinge extreme koude van de coolift veroorzaakt een onmiddelijke en diepgaande reactie van de huid.

Aantal behandelingen

  • Enkele sessie: Onmiddellijke resultaten met een enkele sessie, liftend effect, geeft een gladde huid, elimineert oppervlakkige rimpels en vermindert diepe rimpels. Ideaal voor een feestje of als je er stralend jong wilt uitzien.
  • Shock kuurbehandeling: 8 sessies per maand (1 of 2x per week) voor een verjongend effect: intensieve collageen en elastine stimulatie, dermis regeneratie, verbetert de huidstructuur en kwaliteit.
  • Onderhoudsbehandeling: Een sessie om de twee weken

Behandelingsprijs

  • Als losse behandeling 72,50 euro
  • Als kuur van 8 behandelingen 575 euro

Coolifting cryotherapie huidspecialiste voor diepgaande hydratatie, collageenstimulatie, herstel van de huid en verbetering van structuur en kwaliteit van de huid

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 5 reviews
 by Jeannette

Super boost voor je huid, mijn favoriete behandeling als ik naar een feestje moet of als ik een presentatie moet geven. Coolift voor als je er echt goed moet uitzien!!

 by Paul

Geluk gehad, Ilona heeft een nieuw apparaat, sinds vandaag en ik was de eerste klant die ermee werd behandeld. Ik ben een trouwe Ilona en QMS klant. De coollift hebben we er vandaag extra bij gedaan. Meteen een kuur geboekt, is goed te combineren met mijn QMS behandelingen.

 by Joyce

Heerlijk koud, of eigenlijk voelde ik de kou meer als een prikkeling. Mijn huid voelt heerlijk zacht door het gebruikte serum, wat in het begin iets plakte, maar na ongeveer een half uurtje was dat weg en heb ik er thuis nog wat sport active creme gebruikt.

 by Astrid

Ik schrok even van het geluid, maar vind het een zeef effectieve behandeling, met een mooi direct resultaat. Ik heb vandaag de eerste behandeling gehad, de eerste van mijn kuur van 8 en ik zie nu al het verschil!

 by ingrid

Een zeer intensieve behandeling in een heerlijk korte tijd. Ik heb nooit tijd voor lange behandelingen, maar wil wel resultaat. Ik kom altijd bij Ilona in mijn pauze, kortom heerlijk zo'n 5 minuten boost!!