#vochtgehalte #talg #Pigmen

QMS Huidanalyse

Huidinstituut Parkstad gebruikt een innovatief huidanalyse apparaat om de conditie van je huid te meten.

Professionele diagnose en advies voor jouw huid

Huidinstituut Parkstad gebruikt een innovatief huidanalyse apparaat om de conditie van je huid te meten. Dit handige analyse apparaat meet maar liefst 7 punten in de huid en zet deze direct om in een analyse die wij samen bespreken.

Aan deze analyse is een behandelplan en productadvies gekoppeld, afgestemd op de behoefte van je huid. We bespreken samen een behandelplan. Ons analyse apparaat stelt mij nog beter in staat zeer gedegen huidadvies te geven. De huidanalyse spreekt voor zich!

Wat kunnen we meten

  • Vochtgehalte
  • Talgproductie
  • Porien
  • Pigment
  • Acne
  • Rimples
  • Gevoeligheid

Meten is weten

Met dit huidanalyse apparaat maak ik het resultaat van de behandelingen inzichtelijk: door bijvoorbeeld vóór en na iedere behandeling dezelfde punten te meten.

Het apparaat bevat een camera die haarscherpe beelden omzet in overzichtelijke grafieken. Samen kunnen de meetresultaten bekeken worden op een tablet. Doordat er in kaart wordt gebracht waar de huid behoefte aan heeft, is het een stuk eenvoudiger om jou van product en -verkoop advies te voorzien.

Zowel jij als ik weten, door de inzet van het huidanalyse apparaat, dat de juist behandeling, maar vooral ook de juiste thuisverzorging geadviseerd wordt. We kunnen vertrouwen op de resultaten van de meting. Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of ontspanning, de huidanalyse is een professionele aanvulling op vrijwel iedere gelaatsbehandeling.

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS huidanalyse specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...