• Home /
  • PMU Ultra natuurlijke wenkbrauwen

PMU Ultra natuurlijke wenkbrauwen Niet van echt te onderscheiden

Schermafbeelding 2016-08-26 om 23.24.40

Ultra natuurlijke wenkbrauwen

Nieuw – Ultra natuurlijke wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden. Nieuw bij Huidinstituut Parkstad, deze geweldige manier om je wenkbrauwen weer in shape te krijgen, zonder dat je ziet dat de natuur een beetje geholpen is. Direct na de behandeling zien ze er geweldig mooi uit, nooit meer het schrik effect omdat het de eerste week meestal iets te donker is. De kleur is meteen zacht en vol, maar blijft ook heel mooi na het genezingsproces, dat ongeveer een week duurt.

Ultra natuurlijke Wenkbrauwen is alleen mogelijk indien er genoeg eigen haar aanwezig is. Het is een vulling, en correctie van de natuurlijke wenkbrauw vorm. De gekozen Ultra Natuurlijke Kleur is afhankelijk van je huidkleur en type.

Werkwijze

  • Vorm bepalen door de wenkbrauw te tekenen
  • Vorm bijwerken, bijknippen of epileren
  • Ultra natuurlijke Permanente Make-up wenkbrauwen met mijn “geheime” kleur
  • perfectionerend epileren of harsen

Ik werk effectief en adequaat, wat resulteert in een relaxte ervaren sfeer en wenkbrauwen die gezet worden in een korte tijd, zonder pijn en zwelling. 

Prijs

Behandelprijs inclusief 1 gratis nabehandeling 250,00 euro

 

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Permanent Beauty
Average rating:  
 1 reviews
 by Machteld

Een week geleden kwam ik bij Ilona voor de ultra natuurlijke wenkbrauwen.
In beginsel doodeng want ik was nooit zo enthousiast over getatoeëerde wenkbrauwen.
Ilona heeft me echt over de streep getrokken met alle eerlijkheid en veiligheid. Ik telende ze voller maar Ilona heeft mijn ware vorm erin gekregen. Ze neemt de tijd en stelt je gerust./ en... het resultaat mag er zijn. Mijn wenkbrauwen zien er na een behandeling (zelfs op de dag dat ze waren gezet, ondanks dat ze wat donkerder zijn in het begin) super uit!!! Ik ben er heel erg blij mee en kom bij haar terug (woon wel een beetje ver weg maar dit is het meer dan waard!)
Het genezingsproces duurde bij mij minder dan een weekje. Na dag drie lieten de korstjes los en wauw! Geen blote billen gezicht meer, niet meer tekenen en een natuurlijke uitstraling! Heerlijk en dank je wel, Ilona!!!