Pico 4 laser tegen pigment

Foute PMU - verleden tijd

Het verwijderen van ongewenste permanente make up met onze laser is mogelijk, doordat de laser licht uitzendt wat wordt opgenomen door de PMU inkt. Dit licht verhit en verpulvert de inkt, waardoor deze inkt vervolgens door het lymfesysteem wordt opgeruimd.

Je oude PMU verwijderen en opnieuw laten zetten

Laser removal is meer en meer een noodzakelijke behandeling in de salon. Je ziet steeds vaker personen met verkeerde PMU op wenkbrauwen, lippen of eyeliner. Het is wijs om, als je eerder gepigmenteerd bent, oude PMU te verwijderen, om er daarna iets moois op te zetten.

Dat is de kracht van Permanent Beauty…foute PMU eerst verwijderen om vervolgens je perfecte wenkbrauwen te krijgen. Wenkbrauwen die je altijd wilde hebben, in de perfecte kleur en vorm!!

Wat kunnen we behandelen

  • Volledige verwijdering van Permanent Make-Up
  • Verwijdering kleine tatoeages
  • Kleur aanpassen (bijvoorbeeld het rood van de wenkbrauwen verwijderen)
  • Donkere pigment lichter maken.
  • Gedeeltelijke verwijdering (dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter)
  • Verwijdering uitgelopen, gemigreerde eyeliner

Tattoos verwijderen met de Pico 4 laser

Onze laser is een veelzijdige Pico 4 Laser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en permante make-up. We maken gebruik van 4 golflentes en één extra laserkop speciaal voor de permanent make-up, waarmee we veilig, snel en effectief kunnen werken. Elke vorm van permanent make-up pigment of tattoo inkt kan relatief eenvoudig verwijderd worden.

Permanent make-up verwijderen met de Pico 4 laser

Permanent make-up verwijderen is vaak moeilijk met de reguliere lasers. Dit heeft te maken met de dunne huid en de huidlaag waarin de pmu zich bevindt. Met onze speciale laserkop voor permanent make-up pigmenten is dit heel eenvoudig. Door de speciale permanent make-up verwijderingslaser kop wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt geminimaliseerd.

Het verwijderen van ongewenste permanente make up met onze laser is mogelijk, doordat de laser licht uitzendt wat wordt opgenomen door de PMU inkt. Dit licht wordt omgezet in warmte. Deze warmte verhit en verpulvert de inkt, waardoor deze inkt vervolgens door het lymfesysteem wordt opgeruimd.  De Yag Laser zendt een puls uit van zéér korte duur waardoor andere structuren zo min mogelijk beschadigd worden.  Onze Yag Laser heeft bovendien 4 golflengten waardoor alle kleuren behandeld kunnen worden.

Er zijn echter grote verschillen in de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid kleurstof die in de huid is aangebracht en de persoonlijke gezondheid en kwaliteit van de huid. Deze factoren zullen een grote rol spelen in het verwijderproces en zijn de bepalende factor voor het aantal behandelingen en het eindresultaat.

De verkeerd geplaatste, te donkere of verkleurde pigmenten (kleurstoffen) worden door een zeer gecentreerde speciale laserstraal tot zeer kleine stukjes geschoten (dit wordt ook wel gefragmenteerd genoemd).

Een groot gedeelte van het pigment wat zich in de huid bevindt zal direct afgestoten worden tijdens de behandeling. Een ander deel wordt afgestoten door de wondgenezing en de korstvorming na de behandeling. Ook is er nog een deel dat wordt opgenomen door het lymfesysteem en zo het lichaam verlaat.

behandelprijs

Prijs PMU en Tattoo Removal met Pico 4 laser va 120 euro per behandeling

We behalen super resultaten, maar kunnen nooit garantie geven dat pigmentatie 100% verdwijnt.

 

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews