Huidverbetering & Anti-aging

QMS medicosmetics

QMS Medicosmetics biedt gerichte en wetenschappelijk bewezen producten, die de huid van onze klanten zichtbaar veranderen en zowel onmiddellijke als langdurige resultaten opleveren.

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics biedt gerichte en wetenschappelijk bewezen producten, die de huid van onze klanten zichtbaar veranderen en zowel onmiddellijke als langdurige resultaten opleveren. Opgericht door artsen en wetenschappelijk bewezen, zijn we een baanbrekend huidverzorgings productiebedrijf dat zich toelegt op innovatieve productontwikkeling om iedereen in staat te stellen een gezondere en mooiere huid te bereiken.

Bij QMS combineren we hoogwaardige ingrediënten en wetenschappelijke formuleringen om de structuur en kwaliteit van je huid te verbeteren. Wij zijn huidverzorgingsexperts en richten ons op een resultaatgerichte aanpak. In onze wereld draait alles om logica, niet om wonderen.

Milieu bewust

In de wereld van vandaag heeft elk verantwoordelijk bedrijf de plicht alles in het werk te stellen om afval te verminderen en vervuiling te voorkomen. Door de hoeveelheid plastic afval in de afgelopen 50 jaar te verdubbelen, moeten we allemaal ons steentje bijdragen om onze planeet te helpen.

Met onze nieuwe rebranding hebben we de hoeveelheid verpakkingen die we gebruiken tot 50% verminderd op sommige producten. We hebben secundaire, overtollige verpakkingen, zoals polystyreen, verwijderd en onze FSC-dozen (Forest Stewardship Council) kleiner gemaakt, dus ze zijn afgestemd op de grootte van onze flessen, potten en tubes.

We nemen ook deel aan “Der Grüne Punkt”, een Duits systeem voor de financiering van recycling van grondstoffen en het verbeteren van de duurzaamheid van productverpakkingen. Hoewel we weten dat we nog een lange weg te gaan hebben, geloven we dat elke stap vooruit een goede stap is om een groener merk te worden.⠀

QMS Medicosmetics Collageen

Collageen is het meest voorkomende en belangrijkste eiwit dat door het lichaam voor de huid wordt geproduceerd. Het is goed voor een derde van het totale eiwitgehalte van ons lichaam en houdt, naast de huid, tanden, botten, spieren, gewrichten en alle bindweefsels sterk en gezond. Bovendien is collageen verantwoordelijk voor 60% van alle factoren die het vochtgehalte van de huid reguleren. Dit eiwit is daarom cruciaal voor het behoud van de functionaliteit, elasticiteit en stevigheid van de huid. Het is letterlijk de lijm die het lichaam bij elkaar houdt.

Het probleem is dat de aanmaak van collageen door het lichaam afneemt naarmate we ouder worden, wat kan leiden tot een slappe, gerimpelde huid. Het goede nieuws is dat je het probleem bij de wortel kunt aanpakken en dit tekort vrij snel kunt corrigeren met een collageenbevattend huidverzorgingsregime. Dit kan zelfs bestaande tekenen van veroudering minimaliseren en toekomstige negatieve veranderingen aanzienlijk verminderen. Dit komt omdat collageen van buitenaf de opperhuid kan binnendringen, deze langdurig hydrateert en de elasticiteit van de huid herstelt, op voorwaarde dat het huididentiek collageen is. Een die een vergelijkbare moleculaire structuur heeft als het lichaamseigen collageen en daardoor bijzonder goed door de huid kan worden opgenomen. Dit collageen komt uitsluitend voor in de huid, darmen en beenmerg van dieren. Er valt hier niets te verbloemen – geen van de andere collagenen kan de oorzaken van huidveroudering effectief tegengaan. Dit is belangrijk om te weten over collageen en huidverzorging.

Pionier in het gebruik van “echt” Collageen

Hoewel veel gebruikers actieve ingrediënten van dierlijke oorsprong afwijzen, blijft QMS bij de resultaten van tientallen jaren collageenonderzoek………huididentiek collageen of helemaal geen collageen. In tegenstelling tot de conventionele, minder effectieve collagenen die in conventionele cosmetica worden gebruikt, is ons atelocollageen afkomstig van runderen. Het behoort tot de groep van fibreuze scleroproteïnen en is een 100% natuurlijk collageen.

QMS-oprichter Erich Schulte, koos dit collageen omdat zijn moleculaire structuur voor 97% identiek is aan de menselijke collageenstructuur, wat de beste compatibiliteit garandeert. Ons atelocollageen wordt verkregen met behulp van geavanceerde technische processen door middel van milde enzymatische reacties en/of hydrolyse, evenals onderkoelingstechnieken. Deze garanderen dat het eiwit in zijn puurste vorm wordt geëxtraheerd en veilig wordt gesteriliseerd, met behoud van zijn specifieke eigenschappen.

Onze droomcombinatie – Collageen en Hyaluronzuur

De stimulatie door hydratatie met hyaluronzuur is bijna net zo belangrijk voor een stevige, vitale huid. Het stimuleert de reconstructie van het extracellulaire netwerk van de huid en is een belangrijk middel om huidveroudering duurzaam tegen te gaan. Hyaluronzuur:

– hydrateert extreem goed in en op de huid

– bindt optimaal water

– maakt de huid aanzienlijk soepeler en elastischer

– stimuleert huidvernieuwing

– versterkt de beschermende barrière van de huid

QMS Medicosmetics Collageen

De winnende formule van QMS ligt uiteindelijk in de combinatie van “echt” collageen en hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewichten in een optimale concentratie en formulering. Het collageen werkt samen met hyaluron met een hoog molecuulgewicht op het oppervlak van het stratum corneum om fijne lijntjes en rimpels op te vullen en de opperhuid er gladder en voller uit te laten zien. Deze buitenste laag helpt ook om de beschermende barrière van de huid te versterken.

Hyaluron met een laag en zeer laag molecuulgewicht dringt daarentegen de opperhuid binnen, hydrateert deze, herstelt de huidstructuur en versnelt de regeneratie van de huid. Van dit duo is, als geen andere combinatie van actieve ingrediënten, wetenschappelijk bewezen dat het de volgende effecten heeft:

– verbetert de hydratatie en elasticiteit van de huid

– verzacht fijne lijntjes en rimpels

– vermindert een ongelijkmatige teint

– verfijnt de poriën

WETENSCHAP GEEN WONDEREN

QMS is een van de iconen van luxe cosmetica van medische kwaliteit. Het merk staat voor klinisch bewezen, hoogwaardige huidverzorging met 97% huididentieke collagenen. Ontwikkeld door medische en schoonheidsexperts. Ons bekroonde huidverzorgingssysteem elimineert de oorzaken van huidveroudering en tekortkomingen en krijgt je huid in topvorm, ongeacht huidconditie, huidskleur en geslacht. Ons recept voor succes: bewezen huidverzorgingsroutines met bijbehorende professionele ondersteuning.

Klinisch bewezen werkzaamheid

De klinische studie van onze bestverkochte “Collagen System 3-Step Routine Set” laat zien hoe het QMS principe werkt. De studie werd uitgevoerd met gezonde proefpersonen ouder dan 40 jaar. Gedurende 12 weken gebruikten ze allemaal deze set alleen voor hun gezichtsverzorgingsroutine ’s ochtends en’ s avonds. Rimpeldiepte, huidelasticiteit, huidhydratatie en het algehele uiterlijk van de huid werden elke 4 weken beoordeeld. De resultaten laten een significante, meetbare en zichtbare verbetering zien na slechts 4 weken op alle beoordeelde gebieden.

De meerderheid van de respondenten geeft aan dat:

– Hun huid leek duidelijk verjongd

– Ze hadden minder fijne lijntjes en rimpels

– Ze hadden minder pigmentvlekken

Shop QMS Medicosmetics online

QMS Medicosmetics huidspecialiste, 

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Shop je QMS favorieten direct online

Kan ik je helpen - 0455416801