permanent beauty

Permanent Make-up voor Mannen

Mooie volle, maar ook natuurlijke wenkbrauwen is een must voor de moderne man.

Permanente make-up voor mannen

Permanente make-up voor mannen is ook mogelijk bij Permanent Beauty. Mooie volle, maar ook natuurlijke wenkbrauwen is een must voor de moderne man.

Permanente make-up bij mannen is een vak apart

Permanent make-up bij mannen is een vak apart. Het is namelijk de kunst om de mannelijke uitstraling te bewaren en niet de perfectie na te streven die ik bij vrouwen toepas. Wenkbrauwen voor mannen maak ik met de hairstroke techniek. Een pigmentatie techniek waarbij losse haartjes worden getekend. Dit geeft een heel natuurlijke look.

Sprekende oogopslag met een eyeliner

Ook mannen willen door middel van een eyeliner de oogopslag sprekender maken. Een compacte eyeliner aanbrengen, is meestal niet gewenst, daarom zet ik kleine en subtiele stipjes in de wimperrand. Op deze manier wordt een natuurlijke oogopslag verkregen.

Permanente make-up wenkbrauwen

Ook mannen kunnen mooie gevormde wenkbrauwen krijgen met permanente make-up. Zie onderstaande foto, deze man heeft permanente make-up op de wenkbrauwen laten zetten. Meestal is alopecia de reden om wenkbrauwen te laten pigmenteren. Alopecia is een vorm van blijvende haaruitval waardoor wenkbrauwen vaak geheel verdwijnen.

Prijs

  • hairstrokes/microblading € 350.00
  • combinatie hairstrokes/ombre/powder € 350,00

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...