PICO 4 Laser tegen Hyperpigmentatie

Laat je huid stralen

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met onze Pico 4 Laser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende.


Pigmentvlekken

De behandeling van pigmentvlekken geeft in veel gevallen een blijvend resultaat, maar dit kan variëren afhankelijk van de conditie van je huid, hoeveel zon je op je huid krijgt en welke huidverzorgingsproducten je gebruikt. Om het resultaat zo goed mogelijk te behouden, raden we aan om huidverzorgingsproducten te gebruiken die helpen bij het reguleren van de afgifte van pigment in de huid. 

Tijdens het adviesgesprek zullen we de algehele conditie van je huid beoordelen en op basis hiervan een op maat gemaakt advies geven. Dit advies kan bestaan uit aanbevelingen voor huidverzorgingsproducten en behandelingen in het instituut. Het is van groot belang om naast behandelingen in het instituut ook de juiste huidverzorging te gebruiken, want dit kan het resultaat van de behandelingen verlengen.

Tip voor- en na de behandeling

Om pigmentverschuivingen te voorkomen, is het belangrijk om 6-8 weken voor en na een behandeling met de laser niet onbeschermd in de zon te gaan.

Direct na de behandeling zullen de pigmentvlekken iets donkerder van kleur worden en de huid rondom de behandelde vlekken kan tijdelijk rood zijn. Dit is normaal en zal na een aantal uren weer verdwijnen. De meest voorkomende bijwerkingen van de behandeling zijn roodheid, plaatselijke zwelling en gevoeligheid op het behandelde gebied. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk van aard. Soms kan er een korstje op de huid ontstaan, maar dit geneest vanzelf als je de huid beschermt met zonbescherming en de huid verder met rust laat. Als het korstje er per ongeluk eerder afkomt, bijvoorbeeld door te krabben, kan er een litteken ontstaan.

Pigmentvlekken ontstaan door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met onze laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen.

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met onze Pico 4 Laser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken. Na 8 weken vindt er een vervolgbehandeling plaats. De behandelde pigmentvlekken verdwijnen vrijwel volledig.

Prijs per behandeling

1 vlekje€ 50,00
Tot 3 vlekjes€ 100,00
Wangen€ 160,00
Hele gelaat€ 220,00
Hals€ 110,00
Decolleté€ 230,00
Onderarmen€ 190,00
Handen€ 160,00

 

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews