huidverjonging

Collageen stimulatie voor huidverjonging en vermindering van dat storende litteken

Zeer effectieve behandeling tegen huidveroudering


Huidverjonging

Collageen en elastine worden afgebroken met het ouder worden en de fibroblasten worden inactief. Er zijn manieren om hen weer te activeren en collageen te gaan produceren. Dit proces, de vorming van nieuw collageen, noemen we neo collagenese.

Naast het verwijderen van tatoos en permanent make-up werkt onze Pico 4 laser huidverjongend. Met de Pico 4 laser behandeling geven we de huid een collageenboost en activeren we de fibroblasten. Dit leidt tot weefselverjonging en litteken verwijdering. De combinatie van de golflengte en warmte resulteert in een diepe huidpenetratie van de laser, die vrijwel pijnloos is.  Door versterkte neocollagenese wordt de tint en textuur van de huid geëgaliseerd en kan doeltreffende huidverjonging bereikt worden.

Littekens

De littekenbehandeling werkt op dezelfde wijze als de huidverjonging. Door de zeer kleine bundels van hitte in de huid kun je de huid weer aanzetten tot collageen en elastine aanmaak, waardoor het litteken veel minder opvallend zal zijn. Een garantie om een litteken volledig te kunnen verwijderen is er helaas niet.

Voor wie is de behandeling geschikt

De behandeling is in principe voor iedereen geschikt die de huid wil verbeteren. De behandeling mag op nagenoeg alle huidtypen worden toegepast. Het is wel belangrijk om zowel 4 weken voor als 4 weken na de behandeling niet te zonnen.

De behandeling is gebaseerd op warmte. Er worden door middel van een vierkante kop minuscule, steriele gaatjes aangebracht waardoor de warmte diep in de huid doordringt. Vervolgens treedt het genezingsproces op. De hitteafgifte in de lederhuid stimuleert de aanmaakt van collageen met als resultaat een jongere en strakkere huid.

Direct resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na vier tot zes behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden.

Behandeling voor acne littekens

Met deze behandeling kunnen wij bij verschillende indicaties hele goede resultaten leveren op het gebied van huidvernieuwing. Heb je last van fijne rimpels, chirurgische- of acné littekens? Dan biedt deze behandeling absoluut uitkomst!

Tarieven Litteken vervaging per behandeling

- per litteken tot 1 cm²  € 35,-

- Tot 5 cm²  € 135,-

- Tot 10 cm²  € 150,-

Tarieven Huidverjonging per behandeling

- Gelaat € 95,-

- Hals € 75,-

- Gelaat en hals € 150,-

- Decolleté € 150,-

- Gelaat, hals en decolleté € 275,-


Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews