Stimulatie Collageen en Elastine

Hyaluron Needling

Dit Hyaluron Serum/masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert je huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.

Hyaluronzuur in zijn puurste vorm

Stel je eens voor dat je je huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid. Wij introduceren graag onze nieuwste innovatie, Pure HA, een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker, dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert je huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.

Professionele huidverzorging

Het pure HA gezichtsmasker heeft een zijdezachte, lichtgewicht textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Het is de ideale én onmisbare toevoeging aan je huidverzorging. De vochtinbrengende eigenschappen verbeteren de huidbarrière en de elasticiteit van je huid, waardoor fijne lijntjes vervagen. Pure HA, is puur in zijn essentie. De minimalistische formule bevat ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, om je huid te voeden en te laten stralen.

Ingrediënten

Ingrediënten (INCI): water, glycerine, natriumhyaluronaat, dinatriumfosfaat, citroenzuur

Waarom Pure HA

Trendy ingrediënten komen en gaan in de wereld van de huidverzorging. Onderzoek toont echter aan dat hyaluronzuur niet zomaar een trend is, maar een van de best mogelijke ingrediënten voor huidverzorging. Met pure HA hebben we een nieuw product ontwikkeld met ingrediënten die normaal gesproken worden gebruikt in de medische en esthetische praktijk.

Zo haal je hyaluronzuur van hoge, farmaceutische kwaliteit in huis en til je je huidverzorging naar een hoger niveau. Puur en minimalistisch van samenstelling geheel zónder conserveringsmiddelen. Pure HA is gemakkelijk aan te brengen. De bijzondere ingrediënten zorgen ervoor dat pure HA de huid intensief hydrateert en het fysiologische micromilieu van de huid herstelt, voor een jeugdige uitstraling.

De ideale toevoeging aan je eigen huidverzorging

Voed je huid door 1 à 2 keer per week 1 HA booster aan te brengen op een gereinigd gezicht. Laat 15 minuten inwerken, dan afspoelen met lauw water. Breng je QMS Medicosmetics huidverzorging aan.

Naarmate we ouder worden

Naarmate we ouder worden, daalt van nature de concentratie hyaluronzuur in ons lichaam en verslechtert de conditie van onze huid. Omgevingsfactoren zoals overmatige blootstelling aan zonlicht, roken, slechte voeding en stress kunnen dit proces versnellen. Onze huid wordt dunner, droger en minder elastisch. Er verschijnen lijntjes en rimpels en de hele balans van het gezicht verandert. Om onze huid gehydrateerd te houden, kunnen we vochtinbrengende ingrediënten en producten gebruiken die de natuurlijke vochtbalans een boost geven.

Behandeling

Croma Pure HA wordt gecombineerd met lichte micro needling en LED therapie. 1 Ampul wordt tijdens de behandeling gebruikt, de overige 3 krijg je mee naar huis. Kosten behandeling en 4 ampullen – 199 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste, Hyaluronzuur- en mesotherapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...