Aanmaak Collageen

Bindweefsel Massage

deze massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en frisser uitzien.

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage is een massage techniek, waarbij prikkels worden afgegeven aan het onderhuids bindweefsel. Bindweefsel massage is een uiterst intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collagene -en elastine vezels wordt gestimuleerd. deze massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en frisser uitzien.

Anti-aging massage

De nieuwe anti-aging massage van Permanent beauty, die de opperhuid passeert en werkt in de diepere huidlagen. de massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en spieren bevindt. de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. de massage zorgt ervoor dat verklevingen worden opgeheven waardoor littekens en rimpels minder zichtbaar worden. de huid wordt zichtbaar steviger en jonger.

Bindweefselmassage voor huidverbetering

Bindweefsel massage is ideaal voor iedereen die aan huidverbetering wil doen. specifiek voor een huid met rimpels, littekens, atrofie, een verslapte huid, een vale ( rokers ) huid, maar ook een dunne couperose huid. de huid wordt immers voller en steviger.

Doel van de bindweefselmassge

  • verbeteren doorbloeding
  • verbeteren afvoer van afvalstoffen
  • verbeteren aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen
  • opheffen verklevingen ( oorzaak van rimpels )
  • verbeteren teint
  • stimuleren huidfuncties
  • ideaal na botox behandeling

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt

De bindweefsel massage is zeker zeer geschikt voor de couperose huid, daar couperose de oorzaak is van chronische verwijding van je haarvaatjes. In deze zichtbare vaatjes zit stilstaand bloed. Het bloed moet weer gaan stromen….. dus een intensieve stimulerende massage is een must!

Behandelprijs 55 euro

Bindweefselmassage huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...