permanent beauty

Permanent Make-up Full Lips

De Full lips techniek biedt de mogelijkheid om een heel nieuwe, natuurlijke mond te creëren.

Lipcontour en Full Lips permanente make-up

Met permanente make-up is het mogelijk om de lippen een mooie vorm te geven met het maken van een lipcontour. Wil je mooie, ingekleurde lippen? Dat is mogelijk met de Full Lips techniek waarbij de lippen worden ingekleurd met permanente make-up en de kleur naar wens.

De meeste vrouwen die voor een lipliner komen, willen graag een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is het contour van de cupidoboog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de imperfectie alleen maar accentueren.

De Full lips techniek biedt de mogelijkheid om een heel nieuwe, natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline onzichtbaar vergroot of gecorrigeerd worden. De Full lips techniek geeft wat jij eigenlijk vraagt: een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is dé oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden geheel gekleurd. De binnenkant van de lippen is een tint lichter van kleur en zal iets donkerder naar de lipliner uitlopen. Dit zorgt voor meer diepte en optisch vollere lippen.

Permanent make-up = permanent beauty

Permanent beauty, altijd mooi. In 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met meer dan 20 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en effectieve behandeling met een geweldig resultaat.

Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover denkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn.

Prijzen permanent make-up lippen

Lip contour  295 euro

Lip opvulling  395 euro

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Permanent Beauty
Average rating:  
 3 reviews
 by anneke

Om te zoenen!!!!
DANKJEWEL voor de prachtige lippen dankzij jouw permanent make up!!

 by maria

Nu heb ik ook nog strakke mooie lippen als ik gegeten of gedronken heb. De lipstick is weg, maar de permanent make-up zit dan nog perfect, ik wil nooit meer zonder.

 by annie

Ik ben al 67 jaar en mijn lippen worden steeds smaller en de rimpeltjes krijgen de overhand. Ilona adviseerde mijn lipcontour te pigmenteren. Had ik dat maar jaren eerder gedaan, ik heb weer vollere lippen met een strak contour. Ik ben er heel blij mee!