CARBON LASER PEELING

Omdat je huid het waard is

De Carbon Laser stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen

verminderen van rimpels, grove poriën, acne en littekentjes, schimmelnagels en het herstellen van een vette huid

De Carbon Laser Peeling is een behandeling die gericht is op het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne, littekens, schimmelnagels en het verbeteren van een vette huid.

De behandeling maakt gebruik van twee verschillende technieken: de Carbon Peeling en de Pico 4 Laser. De Carbon Peeling is een koolstofmengsel met mineralen die gericht zijn op de bovenste huidlaag en zorgen voor een zuiverende en verstevigende werking. De Pico 4 Laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen en stimuleert de productie van collageen en vermindert de talgproductie.

Deze combinatie van behandelingen kan leiden tot een prachtig resultaat en is ook zeer effectief bij het beheersen van talgafscheiding, wat het een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

Behandeling

Voordat de behandeling met de laser begint, zul je een speciale bril opkrijgen om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. De behandeling begint met het grondig reinigen van de huid. Daarna wordt het Carbon Peeling mengsel aangebracht. Dit mengsel van koolstof en mineralen moet ongeveer 5 minuten intrekken voordat de peeling met de laser kan plaatsvinden. De warmte van de laser zal het Carbon laten verdampen, wat ervoor zorgt dat de huid gezuiverd wordt van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling kan helpen om de huidteint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren en kan op zowel jonge als oudere huid worden toegepast.

De Carbon Laser Peeling is een behandeling die het hele jaar door kan worden ondergaan zonder dat je je een week niet in het openbaar kunt vertonen. De behandeling is aan te raden voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën.

In de zomer kunnen onze poriën vaker verstopt raken door het gebruik van zonnecrème, en de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling kan dan helpen om de poriën grondig te reinigen. De behandeling levert verbluffende resultaten op.

Behandelprijzen

 
 

Gelaat € 95,-

Gelaat en hals € 145,-

Gelaat, hals en decolleté € 195,-

 

 

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews