Hyaluron Boost & Anti-Aging

Meso Therapie

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt dus de huid vochtverlies te voorkomen. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

Mesotherapie behandeling

De Mesotherapie behandeling is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald, een werkstoffen complex, in de middelste huidlaag (mesoderm) geinjecteerd wordt. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in je huid, waardoor je probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails je fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt dus de huid vochtverlies te voorkomen. Werkt zeer hydraterend en het helpt de huid vocht vast te houden, zodat dit de droogte rimpels van binnenuit opvult. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

Mesotherapie met hyaluronzuur kan toegepast worden in het gezicht, nek en hals. Saypha Rich bevat 18 mg / ml hyaluronzuur en de hoogste concentratie glycerol, 20 mg / ml. Dit zorgt voor de goede kwaliteit en effectiviteit van de behandeling. Saypha Rich vult het verlies van hyaluronzuur als gevolg van veroudering aan, verbetert hydratatie, kleur en elasticiteit van de huid en corrigeert kleine rimpels. Het product wordt direct onder het oppervlak in de huidlaag geïnjecteerd.

Behandelprijs 175 euro.

Pure HA Hyaluron Masker

Wij introduceren graag onze nieuwste innovatie, Pure HA, een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker, dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert je huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven. Ideaal na een Hyaluron meso behandeling.

meerprijs 35 euro

Meso therapie en Croma Saypha Fillers huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...