Fitness voor strakke gezichts contouren

UltraLift  BioStimulatie

Ultralift biostimulatie, gaat huidverslapping tegen en zorgt voor een strak kaakcontour.

Ultralift biostimulatie

Ultralift biostimulatie, gaat huidverslapping tegen en zorgt voor een strak kaakcontour.

Biostimulatie

Gedurende een Biostimulatie sessie met de Facial Activator worden bio-elektrische signalen via 20 facial leads aan het gelaat afgegeven. Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof het een natuurlijk signaal van de zenuwen heeft ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressie rimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Biostimulatie behandelingen kunnen gebruikt worden voor een non-chirurgische facelift, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie.

Behandelingsprijs

Prijs behandeling per 15 minuten – 37,50 euro + 15 euro eenmalig voor je eigen pads — kuur 12 x – 400 euro incl. eigen pads

Prijs behandeling per 30 minuten – 75 euro + 15 euro eenmalig voor je eigen pads — kuur 12 x – 800 euro incl. eigen pads

Ultrasound

Voor de delicate huid biedt het Ultralift systeem een  3MHz ultrasound behandeling. Ideaal om serums met actieve ingrediënten sneller op te laten nemen door de huid. Voor de delicate huid en spieren in het gelaat biedt de Ultralift een 3 MHz ultrasound applicator met instelbare intensiteit. Ideaal voor anti-aging, rimpel reductie, verminderen van fijne lijntjes, verstrakken van een onderkin, verbeteren van acne huid, en vele andere toepassingen. De behandeling draagt bij aan de celdeling en verbetert de huidstructuur.

Ultrasound vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en reduceert een onderkin.

Behandelprijs 10 minuten – 30 euro

Microcurrent Microwands

De applicatie van kleine gepulseerde microstroompjes worden gebruikt als een aangename behandeling om de dermale weefsels te verjeugdigen, de productie van collageen en elastine te verhogen en de celregeneratie te versnellen. Het verhoogt de doorbloeding en verstevigt de verslapte huid. De milde Ultracell impulsen verbeteren gelijktijdig de huidvernieuwing en bloedcirculatie.

Gedurende een wetenschappelijk onderzoek naar de heling van de huid is aangetoond dat eenzelfde signaal als Ultratone de celvernieuwing aanzienlijk versnelde. Deze medische applicatie is vertaald naar een effectieve methode om een Facelift te bewerkstelligen zonder chirurgie. Het vermindert tekenen van huid veroudering en geeft de huid een jonge gezonde uitstraling.

Behandelprijs 10 minuten – 30 euro

Behandelprijs biostimulatie, ultrasound en microcurrent 60 minuten – 139 euro

Non-chirurgische facelift – ultralift – ultrasound specialist

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...