Hyper pigmentatie

Pico 4 Laser voor een gave huid

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met onze Pico 4 Laser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende.

Pigmentvlekken verwijderen – Tattoo en PMU verwijderen – Anti-Aging – Carbon Dieptereiniging – Schimmelnagels verwijderen – Couperose verwijderen – wratjes verwijderen – Littekens verminderen

 

Tattoos verwijderen met de Pico 4 Laser

De Pico 4 laser is een veelzijdige laser voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en permanente make-up. Deze Pico 4 Laser maakt gebruik van 4 golflentes en één extra laserkop speciaal voor de permanent make-up, waarmee je veilig, snel en effectief kunt werken. De spotsize van 10 mm zorgt ervoor dat je eenvoudig de mm af kan stellen voor iedere tattoo. Gecombineerd met de aanpasbare snelheid van 1 tot 10hz die behaald kan worden, wordt elke vorm van permanent make-up pigment of tattoo inkt eenvoudig verwijderd.

Permanent make-up verwijderen met de Pico 4 Laser

Permanent make-up verwijderen is vaak moeilijk met de reguliere lasers. Dit heeft te maken met de dunne huid en de huidlaag waarin de pmu zich bevindt. Met de speciale laserkop voor permanent make-up pigmenten is dit heel eenvoudig. Door de speciale permanent make-up verwijderingslaser kop wordt er minder warmte in de huid en de inkt gebracht, waarmee het risico op verbranding wordt geminimaliseerd.

Huidverjonging

Collageen en elastine worden afgebroken met het ouder worden en de fibroblasten worden inactief. Er zijn manieren om hen weer te activeren en collageen te gaan produceren.

Naast het verwijderen van tattoos en permanent make-up, kun je met de Pico 4 Laser ook huidverjongende behandelingen geven en de fibroblasten activeren. Het gebruik van de 755 golflengte heeft het proces om dieper in de huid te dringen en wordt in de dermatologie veel gebruikt voor weefselverjonging en litteken verwijdering. De combinatie van de golflengte en warmte resulteert in een diepe huidpenetratie van de laser, die vrijwel pijnloos is.  Door versterkte collageen aanmaak wordt de tint en textuur van de huid geëgaliseerd en kan doeltreffende huidverjonging bereikt worden.

Littekens

Een littekenbehandeling werkt op dezelfde wijze als de huidverjonging. Door de zeer kleine bundels van hitte in de huid kun je de huid weer aanzetten tot collageen en elastine aanmaak, waardoor het litteken veel minder opvallend zal zijn. Een garantie om een litteken volledig te kunnen verwijderen is er helaas niet.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan door zonlicht, vooral bij mensen met een lichte huid. Ook kunnen ze ontstaan door huidveroudering en ontstekingen. Soms is deze verkleuring onregelmatig en ontstaan bruine of gelige vlekken. Veel mensen ervaren zulke vlekken als storend. Met onze laser kunnen we de meeste pigmentvlekken verwijderen.

Pigmentvlekken kunnen verminderd worden met onze Pico 4 Laser. Bij geringe vlekken is één behandeling meestal voldoende. De laser maakt de pigmentvlekken eerst donkerder van kleur. Na twee weken vervagen de pigmentvlekken. Na 8 weken vindt er een vervolgbehandeling plaats. De behandelde pigmentvlekken verdwijnen vrijwel volledig en komen meestal niet meer terug.

Heb je nog vragen over deze behandeling...

...of wil je een afspraak maken...

Behandel mogelijkheden Pico 4 Laser...

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews