QMS Medicosmetics resultaatgerichte gezichtsbehandelingen

Voor elke huid de juiste behandeling

Uitstekende, resultaatgerichte gezichtsbehandelingen

QMS Medicosmetics resultaatgerichte gezichtsbehandelingen, voor elke huid de juiste behandeling

Het unieke huidverzorgingsgamma van QMS Medicosmetics is wetenschappelijk geperfectioneerd door jaren van klinisch onderzoek, met als doel het bereiken van de perfecte balans tussen hoogwaardige ingrediënten in combinatie met de meest geavanceerde state-of-art technologieën.

Alle speciaal ontwikkelde QMS Medicosmetics Signature behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen worden aangepast aan elk huidprobleem. Het uitgebreide scala aan behandelingen dekt alle huidbehoeften en zorgt ervoor dat de huid er voller, stralender en jonger uitziet.

Intake – Meet and Treat

QMS Meet and Treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met QMS Medicosmetics en Huidinstituut Parkstad? Dan is dit de eerste behandeling. Tijdens deze eerste QMS behandeling leer je de producten kennen en ervaar je een beknopte vorm van een behandeling. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op en je krijgt advies voor de thuisverzorging. De totale kennismakingsbehandeling duurt 60 minuten incl. intake gesprek, een korte behandeling en een huidanalyse.

Pure Oxygen

Een van onze topbehandelingen tegen veroudering, waarbij de actieve ingrediënten effectief en duurzaam op en in de huid worden aangebracht. De intensievere zuurstoftoevoer ondersteunt de bloedcirculatie en stimuleert het regeneratieproces van de huid. Een bijzonder effectieve behandeling die direct zorgt voor een stevige, egale en stralende teint.

Collagen Rejuvenating

Een aangepaste anti-aging behandeling met het unieke QMS Medicosmetics Collagen System voor de hoogste eisen. De huid wordt eerst voorbereid met Deep Gentle Cleanser en Active Exfoliant 11% voor de daaropvolgende algenmodellering. Vervolgens wordt het vochtgehalte van de huid aanzienlijk verhoogd door de toepassing van 70% natuurlijk oplosbare collagenen, omdat ze de huid intensief hydrateren en celvernieuwing bevorderen. Een behandeling, speciaal ontwikkeld om de teint te verjongen en revitaliseren. Ook ideaal voor de gevoelige huid.

Skin Cell Renewal

Anti-aging gezichtsbehandeling ter ondersteuning van de functie van de huideigen stamcellen. De celvorming van de huid wordt duurzaam gestimuleerd en het metabolisme wordt in het algemeen geïntensiveerd. De huid ziet er glad en verstevigd uit. Met het Ion Equalizing System, dat bij voorkeur wordt gebruikt als vochtinbrengende crème aan het einde van de behandeling, wordt een baanbrekend anti-aging huidverzorgingsduo gebruikt, dat helpt om de extracellulaire matrix te herstellen en de pigmentatie van de huid te egaliseren.

SK Alpha Revital

Zuivert de huid en stimuleert de microcirculatie door het aanbrengen van een speciaal thermisch actief, revitaliserend masker. De teint wordt effectief versterkt en verfrist, de huid ziet er glad uit en heeft een nieuwe glans.

Neo Tissuedermie

Gerichte versteviging en regeneratie van de huid, vooral daar waar de huid door het verouderingsproces haar elasticiteit verliest. Verstevigende massage in combinatie met een verhoging van het collageengehalte om de elasticiteit van de huid in de mondhoeken, wangen en wenkbrauwen te verbeteren.

QMS Medicosmetics huidspecialiste – QMS Medicosmetics resultaatgerichte gezichtsbehandelingen

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Vergelijkbare berichten