QMS Medicosmetics – Nieuwe Gentle Exfoliant Lotions

Voor normale, gevoelige en acné / vette huid

Onze NIEUWE Gentle Exfoliant Lotions zijn gemaakt van een speciaal uitgebalanceerd fruitzuurcomplex dat een exfoliërend effect heeft, verhoorning oplost en de celdeling in de opperhuid stimuleert zonder de huid te irriteren . Effectieve ingrediënten zorgen voor een stralende, gehydrateerde en egale teint.

De lotions bevatten een fruitzuurcomplex van AHA, BHA en PHA die in synergie werken met pre- en pro-biotica om de huidstructuur te verbeteren. Glans, stevigheid en elasticiteit verbeteren en de teint en vergrote poriën verfijnen. Na een paar weken ziet je huid er gehydrateerder, stralender en zijdezacht uit.

Er is nauwelijks een huidtype of aandoening die niet wordt verholpen door een fruitzuurbehandeling. De vette huid wordt weer normaal, de ruwe huid wordt verfijnd, de droge huid wordt zacht en soepel, doffe teint gaat gloeien, rimpels en lijntjes worden gladgestreken en pigmentvlekken vervagen.

Wat is het verschil tussen AHA, BHA en PHA

• AHA – helpt bij tekenen van veroudering, bleekheid, uitdroging en dringt dieper in de huid door. Het is in water oplosbaar en heeft een exfolierende werking. 
• BHA – helpt bij verstopte poriën, ongelijkmatige teint, ruwe textuur en werkt op het huidoppervlak. Het is in olie oplosbaar, ontstekingsremmend, antibacterieel en heeft een exfoliatieve werking. 
• PHA – helpt bij het reguleren van de pH van de huid, verbetert effectief het uiterlijk van de huid, hydrateert en is voor de gevoelige huid. Werkt op het huidoppervlak en is in water oplosbaar.

Waarom exfoliëren

Afschilfering is een van de belangrijkste stappen in elk huidverzorgingssysteem en vormt de basis om de huid voor te bereiden op de daaropvolgende huidverzorging. Effectieve afschilfering moet regelmatig, consistent en veilig worden gedaan. Regelmatige behandeling met fruitzuren is een van de beste manieren om de huid te exfoliëren en is de sleutel tot huidherstel. Het biedt meerdere voordelen voor de huid zonder de diepere huidlagen negatief te beïnvloeden.

Fruitzuurbehandeling zorgt ervoor dat de intercellulaire lijm in de opperhuid begint te verzachten, dit is vooral belangrijk bij een rijpere huid aangezien deze lijm met de jaren harder wordt. De droge, schilferige, dode huidcellen die in de kleefstof zijn ingebed, kunnen beginnen af ​​te breken, waardoor celregeneratie en productie worden gestimuleerd. De huid is direct steviger, gladder, zachter en stralender.

Fruitzuren versnellen ook de vernieuwing van ‘slapende’ fibroblasten door interactie met groeifactoren om de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te verhogen en te stimuleren. De huid krijgt nieuw leven door meer zuurstof, voedingsstoffen en vocht

Is het mogelijk om te veel te scrubben

Het blijkt dat je te veel van het goede voor je gezicht kunt hebben. Te veel scrubben is een van de grootste fouten die je kunt maken en kan ervoor zorgen dat de huid geïrriteerd, droog en schilferig aanvoelt. Het kan ook een branderig gevoel, puistjes en verhoogde gevoeligheid voor andere producten in je huidverzorging routine veroorzaken.

De huid kan een strakke, wasachtige textuur ontwikkelen die kan worden aangezien voor een glans, maar in werkelijkheid is de huid ontdaan van essentiële oliën. Een gezonde gloed ziet er altijd vol en gehydrateerd uit, niet droog, dun of wasachtig.

Gelukkig is peelen met QMS veilig en effectief. Onze fruitzuurcomplexen worden gecombineerd met anti-irriterende en hydraterende ingrediënten om ervoor te zorgen dat er geen downtime, ongewenste bijwerkingen of trauma aan de huid zijn.

Ze zijn veilig voor alle huidtypen en aandoeningen. Zelfs voor de gevoelige en problematische huid, kunnen ze het hele jaar door gebruikt worden. Ze maken je huid niet gevoelig voor de zon en ze maken de huid niet dun met een wasachtige ‘gloed’. In plaats daarvan ziet je huid er steviger, voller en gelijkmatiger uit met een verbeterde uitstraling.

Onze Gentle Exfoliant Daily Lotions:

• Verhoogt de celvernieuwing
• Laat de huid zijdezacht aanvoelen
• Verbetert de huidstructuur – glans, stevigheid en elasticiteit
• Vermindert fijne lijntjes
• Verfijnt de teint en vermindert vergrote poriën
• Dermatologisch getest

Shop Gentle Exfoliant Daily Lotions online

QMS Medicosmetics Gentle Exfoliant Daily Lotions voor normale huid, gevoelige huid en vette/ acné huid.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.