QMS Medicosmetics Cleanser Duo Collection

Voordeliger + gratis Cleansing Spons

QMS Medicosmetics Cleanser Duo Collection, nu voordeliger reinigen en bovendien nog een gratis QMS Cleansing Spons erbij…

Deep Gentle Cleanser

Milk om de huid voor te bereiden en te reinigen zodat de collageen producten door de huid kunnen worden opgenomen. De Deep Gentle Cleanser is samen met de Active Exfoliant 11% en Active Exfoliant 7% het belangrijkste product om de huid open te zetten voor het collageen. 

Bevat geen minerale oliën, reinigt je huid zacht maar intensief. Verwijdert onzuiverheden en verstopte poriën, zonder deze te verstoppen. Deep Gentle Cleanser droogt de huid niet uit. De melkachtige emulsie reinigt en voedt de huid, waardoor deze soepel en zacht blijft, ook wordt de natuurlijke balans beschermd en behouden.

Ook geschikt om oogmake-up te verwijderen.

Gebruik Deep Gentle Cleanser

Vaak wordt de reiniging van de huid onderschat en wordt het ook niet goed gedaan. Voor een goede opname van het collageen is een goede reiniging belangrijk.

  1. Breng de milk voldoende aan in je handen en masseer deze in.
  2. Verwijder de milk daarna met voldoende water zodat alle resten weg zijn.
  3. Na reinigen met tonic
  4. Gebruik je make-up dan nogmaals herhalen.
  5. Reinig de huid altijd `s morgens en `s avonds.

Belangrijk : gebruik bij QMS geen andere reinigingsproducten dan de Deep Gentle Cleanser omdat ander producten afsluitende ingrediënten kunnen bevatten waardoor het collageen niet goed kan worden opgenomen. De QMS Deep Gentle Cleanser is vrij van vetalcoholen en afsluitende ingrediënten.

Hydrating Boost Tonic Mist

Voor een optimale reiniging versterkt deze milde tonic de beschermende zuurmantel van de huid en laat deze soepel en fris achter. Na het reinigen is het belangrijk om de pH van de huid in evenwicht te brengen, wat wordt bereikt met Hydrating Boost Tonic Mist. De actieve ingrediënten zorgen voor een evenwichtige huid en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De verfrissende tonic Mist wordt gebruikt om de pH van de huid in evenwicht te brengen en de beschermende laag na het reinigen te regenereren.  De reinigende en oplichtende ingrediënten helpen de celregeneratie te versnellen, de huid gemakkelijk te hydrateren en te kalmeren.

Om de beste gezichtsreiniging te krijgen, moet deze tonic mist aan het einde van het reinigingsproces worden gebruikt. Hydrating Boost Tonic Mist en Deep Gentle Cleanser vullen elkaar perfect aan.  

Gebruik Hydrating Boost Tonic Mist

Gebruik ’s morgens en’ s avonds na het reinigen en eventueel na het aanbrengen van Active Exfoliant 11% of Active Exfoliant 7%. Bevochtig een wattenschijfje met Hydrating Boost Tonic Mist en wrijf voorzichtig over het gezicht, de hals en het decolleté.

Cleansing Spons

Het reinigingsritueel wordt afgerond met onze professionele reinigingsspons, waarop bacteriën zich dankzij het synthetische materiaal niet kunnen koloniseren. Een zachte manier om gezichtsreinigingsproducten en andere resten voorzichtig te verwijderen.

Omgeef uzelf met stijl en tevens het perfecte duo voor onderweg. Met deze collectie is je huid optimaal voorbereid op verdere verzorging en voelt ze zacht aan – zowel thuis als onderweg.

Shop Cleanser Duo Collection online

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS Creme, QMS Producten

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Vergelijkbare berichten