Permanent Make-up voor de mooiste Wenkbrauwen

Permanent Beauty – Dé Wenkbrauw specialist

#PMU #PMU Ombre Brows #PMU 3D Blading #Ultra Natuurlijke Wenkbrauwen #PMU Place To Be

Permanent Make-up voor de mooiste Wenkbrauwen – Permanent Beauty – Dé Wenkbrauw specialist

Permanente make-up

Permanente make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Het is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien. Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover denkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn.

De techniek van permanente make-up

De techniek van permanente make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanente make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. Indien de kleur dan te licht is, kun je terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanente make-up te laten bijwerken. Het is niet definitief, zoals een tattoeage. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

Microblading – 3D Hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. 

GGD keuring

Permanent Beauty – Huidinstituut Parkstad is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee ben je gegarandeerd dat we aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

Permanente make-up kan toegepast worden voor:

Wenkbrauwen

  • hairstrokes
  • ombre/powder
  • combinatie van beide technieken

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Ombre/Powder Brows Techniek. Dit is een gestileerde make-up wenkbrauw, maar op een natuurlijke manier. Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal 1 punts naald, de nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,25 mm en je zet er een mooie schaduw mee, zonder de huid te beschadigen. Je nieuwe wenkbrauw wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geharst en geëpileerd.

3D hairstrokes geeft direct een verbluffend resultaat. Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat.

Prijzen

  • ombre wenkbrauwen € 250,00
  • hairstrokes/microblading € 300,00
  • combinatie hairstrokes/schaduw € 350,00

Vergelijkbare berichten