Permanent Beauty = PMU

Als je echt mooie wenkbrauwen wilt!

Permanente make-up wenkbrauwen en hairstrokes

Permanent beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up wenkbrauwen en microblading 3D hairstrokes te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 30 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en  effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Waarom permanente make-up

Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Permanente make-up techniek

Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. indien de kleur dan te licht is , kan de client terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanent make-up te laten bijwerken. Permanent make-up is niet definitief, zoals een tattoeage, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

foto 1 wenkbrauwen bij binnenkomst, foto 2 wenkbrauwen net voor de behandeling, foto 3 wenkbrauwen direct na de behandeling

Microblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. 

Permanente make-up met overtuiging

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover nadenkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn. Daarom volgen nu enkele voorbeelden van wenkbrauwen van dames die je voor zijn gegaan.

Prijzen permanente make-up wenkbrauwen

  • prijs powder/ombre 250 euro
  • prijs 3D hairstrokes 300 euro
  • prijs combinatie 350 euro

Permanente make-up specialiste – Mooiste PMU

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.