Ilona Schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en permanente make-up specialiste

Over Ilona

Over Ilona, schoonheidsspecialiste, huidspecialiste en permanente make-up specialiste. Nu je weet wat ik allemaal te bieden heb op het gebied van anti-aging, huidverbetering en permanente make-up zal ik me even voorstellen. Ik ben Ilona Inceman, gediplomeerd schoonheidsspecialiste – huidspecialiste en microblading specialiste. Mijn specialiteiten zijn biologische anti-aging, permanent make-up en definitief ontharen.

Meer dan 22 jaar geleden ben ik mijn carrière gestart en door de jaren heen is deze carrière enorm uitgebreid en steeds meer gespecialiseerd. Ooit ben ik begonnen op een tuinstoel en nu uitgegroeid tot een mooi instituut, in een prachtig pand in Kerkrade, Parkstad. Een instituut dat door vele dames en heren bezocht en gewaardeerd wordt.

Bijscholing is een must

Jouw huid is mijn zaak! Als anti-aging specialiste is constante bijscholing een must! Onlangs heb ik mijn titel Pro Skin Esthetician behaald bij QMS Medicosmetics en mag me dus huidspecialiste noemen. Ook ben ik gecertificeerd in de 3D haistrokes en microblading techniek. Dankzij deze specialisatie, mijn passie voor creeren en mijn jarenlange ervaring, ben ik in staat prachtige permanente make-up aan te brengen. Je kunt bij mij terecht voor permanente make-up voor

Ik bied oplossingen voor huidproblemen

Ik bied oplossingen voor huidproblemen, maar kan niet toveren. Als je met slechts een of twee behandelingen en met thuisverzorging van de supermarkt, huidverbetering van mij verwacht, kan ik direct zeggen dat dat niet zal werken.

Ik ga met jou de reis aan om een mooi eindresultaat te behalen. Een mooie en stralende jongere huid is ons gezamenlijk einddoel. Dit einddoel bereiken we samen,

  • Ik, door mijn vakkennis, huidkennis, beschikbare apparatuur en vooral met mijn handen
  • QMS, door de behandel methodes (altijd heerlijk ontspannend, we geven de huid terug wat hij tekort komt, nl collageen en vochtbinding), diepwerkende werkstoffen, collageen en celcommunicatie (waardoor QMS cosmeceuticals in staat zijn tot in je dermis te werken)
  • Jij, door thuis driehonderdvijfenzestig dagen per jaar consequent je QMS thuisverzorging te gebruiken. Indien mogelijk ook je leefgedrag te verbeteren, denk aan op tijd naar bed of stoppen met roken.

Hoogwaardige merken van mij voor jou

Ik heb heel bewust gekozen voor de merken waarmee ik mijn clienten behandel. Ik ga voor kwaliteit en mijn motto is – Wat is je huid je waard? Een product is duur wanneer het niet aan de verwachtig voldoet.

  • Huidverzorging QMS Medicosmetics
  • Professionele Foundation van ELLIS FAAS
  • Clare Blanc, professionele en vooral prachtige kwasten
  • Marc Inbane, spray tan voor een mooi kleurtje
  • Beauty Pillow, slaap je mooi

QMS Medicosmetics huidspecialiste, Clare Blanc make-up kwasten, ELLIS FAAS Minerale Foundation specialiste, permanente make-up specialiste, Microblading specialiste, full lips specialiste, 3d hairstrokes specialiste, IPL specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg