Make-up ELLIS FAAS

Bruiloft, feestje of just for fun

Ellis Faas is een Nederlandse make-up artieste. Ellis staat te boek als een van de meest invloedrijke make-up artiesten van haar tijd. Ze reisde de hele wereld over met wereldberoemde fotografen waaronder Mario Testino, en heeft met alle topmodellen gewerkt. Haar werk staat op de covers van vele grote internationale modemagazines.

Daarnaast werkte Ellis Faas met topdesigners zoals Karl Lagerfeld etc. Tevens werd ze gevraagd voor merken zoals Clinique, Lancôme, MAC cosmetics en Biotherm, voor deze laatste ontwierp ze een hele nieuwe make-uplijn. In 2009 lanceerde ze haar eigen ELLIS FAAS Cosmetics.

Tested on supermodels only

Bijzonder aan de ELLIS FAAS make-up is dat deze volledig is geïnspireerd op de kleuren die van nature in het menselijk lichaam voorkomen. Denk aan bloedrood in de bekende ELLIS FAAS Red Lips, maar ook aan de zacht bruine tint van sproeten in de ELLIS FAAS Creamy Eyes.

Alle ELLIS FAAS make-up is op basis van een crème textuur. Er dwarrelen dus nooit meer kleurpigmenten op je wangen als je je oogschaduw aanbrengt. De kleuren fixeren op je huid, waardoor het fantastisch blijft zitten. Naast alle verzorgende ingrediënten die zijn gebruikt, zitten er geen parabenen in. En bovendien: tested on supermodels only, dus 100% dierproefvrij!

Unieke feest make-up

Heb je een feest en wil je er op je best uit zien? Boek dan je make-up bij Huidinstituut Parkstad. Make-up vindt plaats bij Huidinstituut Parkstad.

Prijs bruids- of feest make-up, incl. 1x oefenen – 100 euro.

Shop ELLIS FAAS online

ELLIS FAAS Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg