ELLISFAAS Foundation voor een gave teint

Dekkend, verzorgend, natuurlijk en SPF 15

Ellis gelooft dat foundation de huid moet sieren zonder ‘m te voelen of als een masker aan te voelen. Ze was in staat om haar ideale basis in Japan te creëren: Skin Veil. Met een uitzonderlijke balans van hoogwaardige ingrediënten, laat de de Skin Veil-foundation zich in een dunne laag aanbrengen, die mooi overgaat in de huid. Skin Veil-mineralen verspreiden licht over het huidoppervlak en verminderen fijne lijntjes en rimpels. Skin Veil foundation bevat hydraterende ingrediënten die de huid voeden.

Breng Skin Veil aan op de T-zone (voorhoofd en neus) en vervaag naar buiten met de kwast, vochtig make-up sponsje of vingertoppen voor een voldoende en natuurlijk ogende dekking. Binnen slechts enkele minuten wordt Skin Veil één met de huid. Breng een tweede laag aan voor meer dekking.

ELLISFAAS Skin Veil is als een sluier van foundation over je gezicht, in 14 verschillende tinten. Met hydraterende ingrediënten, mineralen, vitamine E en heel belangrijk zonbescherming; SPF15 PA++. Geschikt voor elk huidtype.

Shop al je ELLISFAAS kleurende, dekkende, matterende, camouflerende huidverzorging online

Vergelijkbare berichten