Zon, Zee, QMS en jouw huid

QMS Medicosmetics producten onmisbaar in de zon

Deep Gentle Cleanser

Een goed reinigingsproduct is essentieel als het gaat om het verwijderen van zout en zweet van je huid. Vermijd producten die minerale olie bevatten, omdat deze een film op de huid achterlaten die de poriën kan verstoppen. Ik raad aan om Deep Gentle Cleanser te gebruiken.

Replenishing Protection Hand Cream

Handcrème wordt vaak weggelaten omdat deze vaak veel te vet is. Ik, als schoonheidsspecialiste, moet meerdere keren per dag mijn handen wassen, maar mijn handen blijven verzorgd en gehydrateerd dankzij Replenishing Protection Hand Cream. Het wordt in ongeveer 30 seconden opgenomen en laat geen vettig residu achter.

Cellular Sun Shield SPF 50

Gebruik altijd een zonnebrandcrème die UVA- en UVB-stralen blokkeert. Zelfs op bewolkte dagen kan 80% van de UV-stralen worden doorgelaten en wanneer de zon door water wordt gereflecteerd, wordt de straling met 50% verhoogd. Cellular Sun Shield SPF 50 is zeer effectief en bevat een DNA-reparatiecomplex.

Collagen Intravital Plus

Bescherm de huid van binnen naar buiten. Ik raad Collagen Intravital Plus aan. Het bevat gehydrolyseerd collageen, dat de maagzuren omzeilt en rechtstreeks via de dunne darm in de bloedbaan wordt opgenomen.

Tip

Draag nooit zware parfums of aftershaves op het strand. In combinatie met UV-stralen versnelt de alcohol in het parfum de schade door vrije radicalen en veroorzaakt pigmentvlekken en rimpels. Het is beter om parfum op het haar te spuiten.

Shop deze QMS zomer toppers online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.