• Home /
 • Blog
 • / Zeevenkel stam cellen hydrateren en ondersteunen de regeneratie van jouw huid

Zeevenkel stam cellen hydrateren en ondersteunen de regeneratie van jouw huid QMS Medicosmetics Cellular Marine, omdat je huid het waard is!

Zeevenkel stam cellen hydrateren en ondersteunen de regeneratie van jouw huid

Zeevenkel stam cellen hydrateren en ondersteunen de regeneratie van jouw huid, QMS Medicosmetics Cellular Marine, omdat je huid het waard is!

De zeevenkel stam cellen in onze Cellular Marine hydrateren en ondersteunen de regeneratie van jouw huid, omdat deze stamcellen, essentiële voedingsstoffen en noodzakelijke ingrediënten om de stamcellen van je eigen huid te helpen beschermen, bevatten.Zeevenkel-stamcellen bieden de meest effectieve bescherming tegen UV-licht en vochtverlies.Cellular Marine helpt je ​​eigen huid, het vermogen om zichzelf te regenereren te verbeteren.

Cellular Marine

Cellular Marine is de lang verwachte anti-aging verzorging, die het ouder worden van de huid vertraagt. Het is een dag- en nachtcreme in één product en voor ieder huidtype geschikt. De bijzondere combinatie van de allerbeste ingrediënten en meest progressieve technologie maakt Cellular Marine tot een zeer luxe creme met het hoogste resultaat dat ooit in de cosmetica behaald is. Iedere werkstof is een eigen expert op zijn gebied. Samen vormen ze een onoverwinnerlijk team tegen de voortijdige huidveroudering.

Stamcellen uit planten in de Cellular Marine

Geïnspireerd door de nieuwste resultaten uit het onderzoek naar stamcellen, bevat de Cellular Marine bijzondere stamcellen uit het vegetatieweefsel van de in de Bretagne gecultiveerde Zeevenkel. Met behulp van een gepatenteerde, zeer gecompliceerde procedure worden de plantaardige stamcellen gewonnen en is het mogelijk gemaakt ze in te zetten in de cosmetica. Zeevenkel-planten zorgen voor bijzonder effectieve beschermende eigenschappen. De sterke Zeevenkel is in staat zich te beschermen in het ruwe zeeklimaat tegen UV-licht en dreigend vochtverlies. In zijn stamcellen vindt men alle levensbelangrijke voedingsstoffen en vitale inhoudstoffen ter bescherming van de huidstamcellen. Met iedere aanwending van  Cellular Marine wordt de levensduur van de huidstamcellen verlengd en het verouderen van de huid duidelijk vertraagd.

Voordelen voor jouw huid

 • vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
 • intensieve hydratatie en versteviging van de huid
 • beschermt tegen negatieve invloeden van vrije radicalen
 • vermindert zichtbaar pigmentvlekken
 • voorkomt de vorming van rimpels
 • verlengt de jeugdige uitstraling van de huid
 • vertraagt voortijdige huidveroudering

Gebruik Cellular Marine QMS Medicosmetics

 1. Reinig de huid met de Deep Cleansing Milk van QMS Medicosmetics.
 2. Optie : breng het fruitzuur aan, laat het 10 min. inwerken en verwijder met water.
 3. Breng het dag of nacht collageen aan van QMS Medicosmetics.
 4. Breng hierover de Cellular Marine ’s morgens en ’s avonds aan.
 5. Mag ook rondom de ogen worden aangebracht.

Cellular Marine online kopen

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.