• Home /
  • Blog
  • / Wenkbrauwen, wenkbrauwen en nog eens wenkbrauwen

Wenkbrauwen, wenkbrauwen en nog eens wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen van Permanent Beauty – ook iets voor jou?

Permanente make-up met overtuiging

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover nadenkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn. Daarom volgen nu enkele voorbeelden van wenkbrauwen van dames die je voor zijn gegaan.

Permanente make-up

Permanente make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Het is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Permanente make-up wenkbrauwen en hairstrokes

Permanent beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up wenkbrauwen te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 25 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en  effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Permanente make-up techniek

Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. indien de kleur dan te licht is , kan de client terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanent make-up te laten bijwerken. Permanent make-up is niet definitief, zoals een tattoeage, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

Microblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar.

GGD keuring

Permanent Beauty – Huidinstituut Parkstad is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee ben je gegarandeerd dat we aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

Prijzen

Je kunt bij Permanent Beauty terecht voor de nieuwste technieken op het gebied van wenkbrauwen. Samen bepalen we de juiste vorm en techniek(en) voor het door jouw gewenste resultaat. 3D hairstrokes, ombre brows, maar ook een combinatie van is mogelijk .

  • ombre/schaduw wenkbrauwen € 250.00
  • hairstrokes/microblading € 299.00
  • combinatie hairstrokes/schaduw € 350,00

Permanente make-up specialiste – Permanent Beauty

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.