Wenkbrauwen en hairstrokes Permanente make-up

Permanente make-up wenkbrauwen en hairstrokes

Permanent beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up wenkbrauwen en microblading 3D hairstrokes te laten zetten bij ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 30 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en  effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Schermafbeelding 2016-02-04 om 22.08.01Waarom permanente make-up

Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Permanente make-up techniek

Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. indien de kleur dan te licht is , kan de client terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanent make-up te laten bijwerken. Permanent make-up is niet definitief, zoals een tattoeage, de gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

permanente make-up wenkbrauwen permanent beauty kerkrade parkstad

foto 1 wenkbrauwen bij binnenkomst, foto 2 wenkbrauwen net voor de behandeling, foto 3 wenkbrauwen direct na de behandeling

Microblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. 

permanente make-up wenkbrauwen schaduw techniek permanent beauty

Permanente make-up met overtuiging

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover nadenkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn. Daarom volgen nu enkele voorbeelden van wenkbrauwen van dames die je voor zijn gegaan.

Prijzen permanente make-up wenkbrauwen

  • prijs powder/ombre 250 euro
  • prijs 3D hairstrokes 300 euro
  • prijs combinatie 350 euro

Esther Oosterbeek van de Dolly Dotsesther oosterbeek dolly dots permanente make-upesther oosterbeek dolly dots permanente make-up

Esther Oosterbeek van de Dolly Dots heeft een permanente make-up ondergaan.

 

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 36 reviews
by Dana on Huidinstituut Parkstad

Onlangs bij Ilona geweest voor mijn wenkbrauwen en ontzettend blij met het resultaat, Ilona let goed op wat er het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast was ze erg vriendelijk en prettig in omgang. Ik had al eens eerder mijn wenkbrauwen laten zetten door iemand anders maar Ilona heeft dit ver overtroffen. mocht je twijfelen dan wil ik haar bij deze ten zeerste aanraden!

by Wilma on Huidinstituut Parkstad

Ik vond het heel spannend en was vooral bezorgd of het wel natuurlijk zou uitzien. Ilona heeft het echter perfect gedaan. Heel goed geluisterd en ik ben nu super blij met mijn eyeliner en wenkbrauwen!

by Monique Hamers on Huidinstituut Parkstad

Aan de vrouwelijke twijfelaars onder ons;

Vandaag mijn wenkies laten doen door Ilona, ennuh in 20 minuutjes was ik klaar.
Resultaat prachtige natuurlijke wenkbrauwen geen strepen boven mijn ogen.
Laat het doen hier krijg je geen spijt van is het geld dubbel en dik waard.

Lieve Ilona Thanx voor je advies, geduld en gezellig praatje.
Oja Mams wil ook dus dan weet je dat.

Mijn voorbeelden mag je gebruiken kan iedereen het zien.

Vriendelijke groet; Monique Hamers 👍🏻👀💋

by Rachelle on Huidinstituut Parkstad

Bij mij permanente wenkbrauwen laten doen. Ik wilde graag iets donkere wenkbrauwen. Ze heeft het prachtig gezet, heel natuurlijk, precies hoe ik het wilde. TOP!

by Ga-Yi on Huidinstituut Parkstad

Heel erg tevreden! Ik heb al eerder mijn wenkbrauwen laten doen, en het is nooit zo goed uitgepakt als nu! Top advies, levert kwalitatief werk. Geen lange wachtrij of absurde prijs! Was ik maar eerder hier geweest!

by Toos on Huidinstituut Parkstad

Zo ontzettend blij dat ik deze beslissing heb genomen!
Vriendelijk ontvangen en heel erg tevreden naar buiten!
Hartstikke bedankt, Ilona

by Aleksandra on Huidinstituut Parkstad

Vandaag heb ik mijn wenkbrauwen laten doen door Ilona, had ik het maar eerder gedurfd! Vriendelijk ontvangen, binnen half uur stond ik weer buiten met prachtige wenkbrauwen en een grote smile. Wenkbrauw potlood ligt al in de prullenbak, had ik het maar eerder gedaan !

by Samantha on Huidinstituut Parkstad

Afgelopen week heb ik mijn wenkbrauwen laten doen bij Ilona, ik ben super tevreden met het resultaat en de kleur. Binnen no time zat het al erop, heel snel en vakkundig. Nogmaals bedankt Ilona!

by Sem on Huidinstituut Parkstad

Afgelopen zaterdag ben ik geholpen door Ilona. Ik kwam voor de hairstrokes van de wenkbrauwen, maar Ilona heeft mij van gedachten veranderd toen ze goede advies gaf over wat het beste bij mij paste. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de schaduw techniek. Deze behandeling duurde ongeveer 15 minuten en ze deed het uit losse pols. Dit zegt genoeg over haar vele ervaring, want het resultaat mag er zeker wezen. Ben zeer tevreden en blijf het bij Ilona bijbewerken in de toekomst.Ik kwam hiervoor helemaal uit Dordrecht, maar voor mij de moeite waard als het gaat om permanente make up waar geen fouten in mogen gemaakt worden. Bedankt Ilona voor de tijd die je voor ons nam en de gastvrijheid.

by Denice on Huidinstituut Parkstad

gister permanent shadow op de wenkbrauw laten zetten. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik deed ze tot nu toe altijd zelf tekenen en durfde de stap tot permanent make up niet te zetten. Had ik dit maar veel eerder gedaan. Mijn wenkbrauwen zien er nu veel natuurlijker uit. Dankjewel Ilona !

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»