verslapte huid

Verslapte huid Voelt jouw huid ook niet meer zo stevig aan?

huidproblemen

Verslapte huid

Heb je ook een verslapte huid? Veel mensen krijgen last van een verouderde gezichtsuitdrukking omdat de aangezichtsspieren hun spanning verliezen. Huidverslapping, rimpels, groeven en oogwallen zijn vaak het gevolg. Het geheel levert een wat vermoeide en verouderde gezichtsuitdrukking op, vaak veroorzaakt door stress, slechte leefgewoonten, of gewoon de jaren.

Behandeling voor een verslapte huid

De gehele behandeling is er op gericht om huid, spierweefsel en doorbloeding te activeren. Het gevolg is een vitalere huid en een strak en stralend gezicht. Ook de celvernieuwing wordt tijdens de behandeling gestimuleerd. De spanning en versteviging van de gezichtsspieren zorgen voor een frisse en stralende uitdrukking.

Zo ontstaat een verslapte huid in de loop der jaren

Het verslappen van de huid is een natuurlijk proces. In de loop van de tijd verliest onze huid elasticiteit en wordt slapper. De verslapping van de huid is een niet te stoppen proces dat wordt veroorzaakt door de afbraak van ons collageen. Hoe snel deze afbraak verloopt, is afhankelijk van genetische factoren (erfelijkheid) maar ook van de levenswijze die we erop na houden (de blootstelling van de huid aan de zon, roken, voeding, dit noemen we epigenetica). Verder zijn er bijzondere omstandigheden die extra verslapping van de huid met zich mee brengen zoals veel afvallen in een korte tijd.

De verzorging van een verslapte huid

In de eerste vijf jaar na de overgang verlies je 30% van je collageen, en daarna ieder jaar 2%. Het is derhalve uiterst belangrijk collageen toe te voegen in de vorm van intravital plus en QMS dag en nacht collageen.

De collageen behandelingen voor een verslapte huid

In overleg stellen we een behandelconcept samen waarbij QMS collageen de basis is. De behandelingen worden qua werkstoffen en apparatuur en techniek steeds in kracht opgevoerd, zodat jouw huid steeds op een hoger level komt en vooral ook blijft. De collageen behandelingen worden ondersteund door onderstaande behandelingen die tevens los te boeken zijn.

  • Radiofrequentie
  • zuurstoftherapie
  • Mesotherapie
  • bindweefsel massage
  • Bio-light spierstimulatie

 

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Vergelijkbare berichten