• Home /
  • Blog
  • / Ultralift Biostimulatie voor strakkere spieren en huidcontouren

Ultralift Biostimulatie voor strakkere spieren en huidcontouren Onze nieuwe all round anti-aging behandeling

Ultralift Biostimulatie voor strakkere spieren en huidcontouren

Ultralift Biostimulatie voor strakkere spieren en huidcontouren. Onze nieuwe all round anti-aging behandeling.

Gedurende een Biostimulatie sessie met de Facial Activator worden bio-elektrische signalen via 20 facial leads aan het gelaat afgegeven. Deze signalen dringen vervolgens door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat spieren samentrekken net alsof het een natuurlijk signaal van de zenuwen heeft ontvangen. Spieren worden hierdoor getraind verstevigd, versterkt en gelift. Anders dan bij vrijwillige gelaatstraining, die expressie rimpels kunnen verergeren, zullen de Ultratone impulsen die aan de spieren worden afgegeven het gelaat gladder maken, liften, verstevigen en verjeugdigen om zo de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Biostimulatie behandelingen kunnen gebruikt worden voor een non-chirurgische facelift, spierversterking, reductie van fijne lijntjes, huidverbetering, verbetering microcirculatie, lymfedrainage en bindweefselreparatie. Ultralift biostimulatie, gaat huidverslapping tegen en zorgt voor een strak kaakcontour.

Voor wie is de Ultralift facelift geschikt

Voor iedereen die wilt voorkomen dat huidverslapping intreedt, evenwel voor dames of heren, die last hebben van beginnende huidverslapping.

Facelift zonder operatie

Dit Bioptic programma combineert de tonifiëring van de huid met perfecte spierliftende frequenties om de gezichtscontouren te verbeteren en te behouden. De geconcentreerde behandeling traint en lift de gezichtspieren, vermindert fijne lijntjes, tonifieert een verslapte huid en spieren en geeft het gezicht een jeugdige uitstraling.

Stimulatie diepere spieren

In sommige gevallen zijn de huid en spieren van het gezicht totaal verslapt en is de huid rimpelend gaan hangen. Het programma diepe spiertonus stuurt diepe stimulatie signalen naar de onderste gelaatsspieren en stroomlijnt, lift en verstevigt voor een anti-age lift van de gezichtscontouren.

Frissere huidskleur

Wanneer de gezichtspieren worden gelift en getonifieerd, wordt ook de huid getonifieerd en verjeugdigd. Dit Bioptic programma bevordert de aanmaak van collageen en elastine en ondersteunt het herstel van de jeugdige elasticiteit van de huid.

Lymfe Drainage

De gemengde en subtiele stimulatie van dit Bioptic programma masseert zacht de gezichtspieren en stimuleert het Iymfesysteem tot het verminderen van vochtophopingen en afvoeren van afvalstoffen. Dit is het ideale programma voor de problematische huid. Het vermindert een grauwe huid en geeft een zichtbare verbetering van de teint.

Verminderen rimpels

Dit programma richt zich op het revitaliseren van de huid, spieren en bindweefsel via een reeks van verschillende signalen. Het bevordert ook een verhoogde microcirculatie en vermindering van fijne lijnen. Dit is het ideale programma voor de iets rijpere cliënt die een langdurige anti-aging en toning voor het gezicht kan gebruiken.

Stimuleren doorbloeding

Dit zachte Bioptic programma is bedoeld om de lokale bloedtoevoer naar de haarvaten te versterken, de capillaire te versterken, de huid soepel te maken en een jeugdige teint te herstellen.

Diepte hydratatie

Dit Bioptic programma is ontworpen om vermoeidheid en stress, die van het gezicht af te lezen is, te verminderen. De zachte rustgevende impulsen worden gebruikt om te ontspannen en de energie toevoer aan de vermoeide huid en spieren te verbeteren. Stimuleert de vrijgave van endorfine om het gevoel van welzijn te vergroten.

Onderhouds behandelingen

Indien de gewenste resultaten zijn bereikt is dit programma de ideale behandeling om de bereikte resultaten te onderhouden. Het geconcentreerde programma roteert door het gehele scala signalen zoals niet operatieve facelift, fijne lijnen reductie, collageen en elastine groei, ontgiften, Iymfedrainage en huidverjonging.

Prijs behandeling per kwartier – 35 euro + 15 euro eenmalig voor je eigen pads — kuur 12 x – 400 euro incl. eigen pads

Prijs behandeling per half uur – 69 euro + 15 euro eenmalig voor je eigen pads — kuur 12 x 800 euro incl. eigen pads

Non-chirurgische facelift – ultralift – ultrasound specialist

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.