Littekenweefsel Fractional Needling, de oplossing voor littekenweefsel

Storend Littekenweefsel

Storend Littekenweefsel kan worden veroorzaakt door acne, maar ook door trauma. Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt bij stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Fractional Needling

Bij deze techniek worden in enkele seconden duizenden kleine gaatjes in de huid gestempeld. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierend littekenweefsel in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

Het Fractional Needling apparaat maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro perforaties in de huid. De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde mesowerkstoffen.

De combinatie van het diep inbrengen van een meso-preparaat, bijvoorbeeld hyaluronzuur en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Fractional Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld.

Thuisverzorging

QMS Ion Skin Equalizer Night Serum en Cream is het unieke Anti-Aging Skincare Duo, dat het regeneratieproces van de huid tijdens de nacht verhoogt – shop online

Fractional Needling specialiste tegen littekenweefsel

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.