rimpels

Rimpels Help ik heb rimpels, wat kan ik er aan doen?

behandelingen

Rimpels hoe ontstaan ze

Rimpels zijn maar voor een paar procent erfelijk bepaald. Het ontstaan van rimpels heb je grotendeels zelf in de hand. Hoe ga je met je lichaam om? Leef je gezond of leef je erop los? Sta je vaak bloot aan een aanval van vrije radicalen? Vrije radicalen zijn afvalstoffen, die als doel hebben je celkern en daardoor je DNA te beschadigen. Vrije radicalen ontstaan door het slechte milieu, stress, alcohol en roken en slechte voeding etc.

Je collageen neemt af in de loop der jaren

Daarnaast neemt het collageen af in je huid naarmate je ouder wordt. Vijf jaar na de overgang vermindert het met 30 %, de huid is daardoor minder stevig en elastisch. Ook het vochtgehalte van je huid vermindert, daar collageen in staat is zich te binden aan vocht. Is er minder collageen, dan is je huid minder in staat vocht te binden en lijdt je huid vochtverlies.

Biologische anti-aging

Biologische anti aging, natuurlijke anti veroudering. Hiermee bedoelen we dat je lichaam en met name je huid zelf hard moet werken om gezonder en strakker te worden. Wil je natuurlijk mooier worden, zonder plastische chirurgie…………dan gaan we een samenwerking aan. Je kunt het niet alleen. Je hebt onze ervaring en expertise nodig, maar wij kunnen het uiteraard ook niet alleen, wij hebben je serieuze medewerking nodig.

Behandelingen om rimpels te verminderen

In het instituut krijg je alle innovatieve QMS behandelingen die nodig zijn om het maximale uit je huid te halen en natuurlijk gebruik je thuis de benodigde medi-cosmeceuticals. Je huid moet in een anti aging kuur keihard werken en daarbij heeft hij hulp nodig. Je kunt je huid helpen door voedingssupplementen ( Intravital Plus ) te nemen, waardoor de huid beter in staat is zich van binnenuit te regenereren. Daarnaast is het natuurlijk zeer belangrijk dat je lekker in je vel zit, gelukkig bent en gezond leeft. Het spreekt voor zich dat roken, alcohol, anti-biotica, weinig slaap en stress factoren zijn die de huid niet ten goede komen en die de resultaten van de biologische anti aging behandelingen reduceren.

De kracht van Permanent Beauty

Biologische anti aging is huidverbetering op de lange termijn, minder snel zichtbaar als injectables , plastische chirurgie en botox, maar je huid verbetert wel degelijk. Inspuitingen daarentegen geven direct resultaat, maar verbeteren je huid niet. Ideaal is het deze twee aspecten te combineren……..en dat is de kracht van permanent beauty.

Meso therapie hyaluron filling

Heel storende, diepere rimpels rond de mond behandelen we direct met cross linked hyaluron. Dit is een effectieve methode om rimpels op te vullen. Botox en fillers rond de ogen worden verzorgd door de aan het instituut aangesloten arts.

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Vergelijkbare berichten