Quanis Melting Mask Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid

Quanis Melting Mask

Quanis Melting Mask. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Het gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt

Het Quanis Melting Essence Mask onderscheidt zich van alle andere gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt door het thermische effect in combinatie met het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.

Prijs masker 69 euro

Quanis Dermafiller Home voor optimaal effect!

Quanis Dermafiller Home bestaat enkel uit een microneedle patch met een border van hydrocolloid voor fixatie ’s nachts. De microneedle patch zorgt in een tijdsbestek van minimaal 5 uur, voor een afgifte van het hyaluronzuur en is geschikt voor thuisgebruik. Aanbrengen voor het slapen gaan, op een gereinigde huid. Let op: gebruik absoluut geen huidverzorging op minerale basis. De microneedle patch bevat 1800 micronaaldjes van 300µ. De patch heeft een afmeting van 23x60mm.

Doos, 8 maskers, normaal 250 euro, kost nu 199 euro. Koop online.

Quanis Dermafiller en Quanis Melting Essence Mask huidspecialiste 

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg