Quanis Melting Mask Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid

Quanis Melting Mask

Quanis Melting Mask. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

behandeling

  • Reiniging met Deep Cleansing en Freshening Tonic
  • Quanis Melting Essence Mask, inwerktijd 20 minuten met warme damp
  • Quanis Melting Essence Mask bindweefselmassage
  • Ultrasound
  • Led therapie

Prijs behandeling 165 euro

Ultrasound

Voor de delicate huid biedt het Ultralift systeem een  3MHz ultrasound behandeling. Ideaal om serums met actieve ingrediënten sneller op te laten nemen door de huid. Voor de delicate huid en spieren in het gelaat biedt de Ultralift een 3 MHz ultrasound applicator met instelbare intensiteit. Ideaal voor anti-aging, rimpel reductie, verminderen van fijne lijntjes, verstrakken van een onderkin, verbeteren van acne huid, en vele andere toepassingen. De behandeling draagt bij aan de celdeling en verbetert de huidstructuur.

Het gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt

Het Quanis Melting Essence Mask onderscheidt zich van alle andere gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt door het thermische effect in combinatie met het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.

Prijs masker 69 euro

Optie – Quanis Dermafiller Hyaluronzuur

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan. De Quanis Dermafiller Professional is een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering rondom de ogen en rondom je mond, in de breedste zin van het woord. Middels de gepatenteerde microneedle technologie wordt het hyaluronzuur rechtstreeks in de epidermale laag ingesluisd.  Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes, opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze kristallen dringen gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking, nl vochtbinding.

Meerprijs 49 euro.

Quanis Dermafiller Home voor optimaal effect!

Quanis Dermafiller Home bestaat enkel uit een microneedle patch met een border van hydrocolloid voor fixatie ’s nachts. De microneedle patch zorgt in een tijdsbestek van minimaal 5 uur, voor een afgifte van het hyaluronzuur en is geschikt voor thuisgebruik. Aanbrengen voor het slapen gaan, op een gereinigde huid. Let op: gebruik absoluut geen huidverzorging op minerale basis. De microneedle patch bevat 1800 micronaaldjes van 300µ. De patch heeft een afmeting van 23x60mm.

Doos, 8 maskers, normaal 250 euro, kost nu 199 euro. Koop online.

Quanis Dermafiller en Quanis Melting Essence Mask huidspecialiste 

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg