• Home /
  • Quanis Dermafiller Hyaluronzuur

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur Nieuw High Quality Cosmeceuticals uit Japan

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan. De Quanis Dermafiller Professional is een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering rondom de ogen en rondom je mond, in de breedste zin van het woord. Middels de gepatenteerde microneedle technologie wordt het hyaluronzuur rechtstreeks in de epidermale laag ingesluisd.  Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes, opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze kristallen dringen gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking, nl vochtbinding.

Wat doet Hyaluron

Als er één ingrediënt is bejubeld in cosmeticaland de afgelopen jaren, dan is het wel hyaluronzuur. Het is dé antirimpelbelofte. Wat is er zo bijzonder aan hyaluronzuur en hoe werkt het?

Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Het vormt bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van de vloeistof in onze gewrichten waardoor deze soepel kunnen bewegen. Hyaluronzuur komt ook voor in de huid, in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het kan tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht vasthouden. In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume.

Afname bij ouder worden

Naarmate we ouder worden, neemt het aandeel hyaluronzuur helaas af. Gewrichten boeten in op souplesse. Hetzelfde geldt voor de huid. Een rijpere huid is daarom ook minder soepel, zacht en voller dan de jonge huid.

Doordat hyaluronzuur zo goed vocht kan vasthouden, kan het fijne lijntjes vervagen en geeft het de huid haar volume en elasticiteit terug. Moleculair gezien kan hyaluronzuur middels topische toediening de huid niet binnendringen. Met andere woorden, het hyaluron kan niet indringen als je het aanbrengt op je huid. Daarom biedt de Quanis Dermafiller Professional de oplossing.

Herstel vochtbalans

De Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine naaldjes. De grootte van de naaldjes is 300µ, wat het insluizen comfortabel, gemakkelijk en effectief maakt.
Tijdens de behandeling met de Quanis Dermafiller Professional ervaar je een licht prikkelend gevoel, doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn ontstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling

De Quanis Dermafiller Professional bevat hyaluronzuur, collageen en vitamine-C. De Quanis Dermfiller professional bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen en is niet getest op dieren.

De Behandeling

De eerste behandeling wordt bij ons in de salon uitgevoerd, waarna je een Quanis Dermafiller Home set mee naar huis krijgt om de behandeling voort te zetten. Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd met Deep Cleansing. Na de reiniging wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De Hyaluron pads blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied rond je mond of onder je ogen. De hydro patch zorgt in een tijdsbestek van 25 minuten, voor een versnelde en optimale afgifte van het hyaluronzuur.

Gebruik voor een optimaal resultaat elke week, na je salonbehandeling, één Quanis Dermafiller Home pad thuis.

Quanis Dermafiller Home

Quanis Dermafiller Home bestaat enkel uit een microneedle patch met een border van hydrocolloid voor fixatie ’s nachts. De microneedle patch zorgt in een tijdsbestek van minimaal 5 uur, voor een afgifte van het hyaluronzuur en is geschikt voor thuisgebruik. Aanbrengen voor het slapen gaan, op een gereinigde huid. Let op: gebruik absoluut geen huidverzorging op minerale basis. De microneedle patch bevat 1800 micronaaldjes van 300µ. De patch heeft een afmeting van 23x60mm.

Doos, 8 maskers, normaal 250 euro, kost nu 199 euro. Koop online.

Indicaties

Quanis Dermafiller Professional kan gebruikt worden bij de volgende indicaties:

  • Kraaienpootjes
  • Droogtelijnen
  • Donkere kringen

Toe te passen locaties:

  • Onder de ogen.
  • Nasolabiale plooien (mondhoeken)
  • Boven- en onderzijde lippen
  • Lippen

De Quanis Dermafiller Professional behandeling kost 49 euro

Quanis Dermafiller huidspecialiste 

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg