• Home /
  • Blog
  • / Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan Boek deze geweldige behandeling nu...

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan, boek deze geweldige behandeling nu… Quanis Dermafiller totaal behandeling. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

behandeling

  • Reiniging met Deep Cleansing en Freshening Tonic
  • Microdermabrasie
  • Co2 spray, meer zuurstof door stimuleren doorbloeding
  • Quanis Melting Essence Mask, inwerktijd 20 minuten
  • Quanis Melting Essence Mask bindweefselmassage
  • Quanis Dermafiller ogen of lippen ( beide, meerprijs 49 euro )
  • Led therapie

Prijs behandeling 195 euro

Het gezichtsmasker waarbij het masker de essence wordt

Het Quanis Melting Essence Mask onderscheidt zich van alle andere gezichtsmaskers. Het, ultradunne, transparante masker smelt door het thermische effect in combinatie met het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen. Dé quickfix voor een vermoeide of doffe huid.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur, High Quality Cosmeceuticals uit Japan. De Quanis Dermafiller Professional is een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering rondom de ogen en rondom je mond, in de breedste zin van het woord. Middels de gepatenteerde microneedle technologie wordt het hyaluronzuur rechtstreeks in de epidermale laag ingesluisd.  Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes, opgebouwd uit hyaluronzuur kristallen. Deze kristallen dringen gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking, nl vochtbinding.

Dermabrasie behandeling

De ablator verwijdert eenvoudig en pijnloos de dode huidschilfers en andere onzuiverheden van gezicht, hals en decolleté met behulp van een speciaal ontwikkelde roterende kroon, die over de verhoornde cellenlaag schaaft. De huid wordt egaler, gladder en fijne lijntjes en littekens vervagen. De stamcellen in de wachtfase op het basaal membraan worden hierdoor aangezet tot deling. Doordat de ablator niet op basis van vacuum werkt kan er secuurder gewerkt worden en kunnen probleemzones zoals ogen en neus beter behandeld worden. De dermabrasie behandeling is pijnloos en veilig.

Quanis Dermafiller en Quanis Melting Essence Mask huidspecialiste 

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.