QMS Medicosmetics winter huidverzorging QMS Medicosmetics Collageen Systeem

Onnodig om te zeggen, dat de QMS verzorging start met reinigen en tonifiëren, voordat het zich op verdere huidverzorging concentreert. Gebruik onze Deep Gentle Cleansing & Hydrating Boost Tonic Mist ’s morgens en ‘ s avonds om een ​​optimale schone basis te creëren. Nu kunnen we beginnen.

Alles wat je nodig hebt, is ons collagen system, bestaande uit dag- en nachtcollageen en actieve exfoliant 11% en onze Active glow SPF 15, een getinte dagcrème. We raden je aan om alle 3 Classic Set producten regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat. Als je een gevoelige of problematische huid hebt, gebruik dan het Collagen System Sensitive.

Begin je dag met Day Collagen, een serum tegen veroudering dat de huid beschermt tegen vrije radicalen, terwijl Aloë Vera het kalmeert en voedt. Gevolgd door onze Active Glow SPF 15, een licht getinte moisturizer. Geschikt voor alle huidtinten, geeft een natuurlijk frisse uitstraling en laat de huid stralen.

Wanneer de nacht komt en je bed roept, heb je nog maar 2 stappen te gaan. Gebruik Active Exfoliant 11% om oppervlakkig dode huidcellen te verwijderen en de productie van nieuwe huidcellen te stimuleren. Dit bereidt de huid voor, op de opname van het nachtcollageen, dat het natuurlijke nachtelijke regeneratieproces van de huid ondersteunt.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.