• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics, voor het vierde jaar op rij, de beste ter wereld…

QMS Medicosmetics, voor het vierde jaar op rij, de beste ter wereld… ... en jij kunt ermee behandeld worden!

QMS Medicosmetics, voor het vierde jaar op rij, de beste ter wereld

QMS Medicosmetics, voor het vierde jaar op rij, de beste ter wereld…en jij kunt ermee behandeld worden! Wil je kennis maken met QMS Medicosmetics en Huidinstituut Parkstad, dan is dat nu wel heel aantrekkelijk, lees hier waarom. Wie wil nu niet profiteren van de werking van een merk dat vier keer achter elkaar het beste merk ter wereld is geworden, nl 2015, 2016, 2017 en nu ook 2018…..

QMS Medicosmetics, hoge kwaliteit huidverzorging en instituut behandelingen bij Huidinstituut Parkstad 

QMS Medicosmetics, is al meer dan 25 jaar het synoniem voor kwalitatieve en revolutionaire huidverzorging.  Oprichter en bedenker van het merk QMS Medicosmetics, is Dr. Erich Schulte, arts, cosmetisch chirurg en cosmetica ontwikkelaar met een internationale reputatie. QMS Medicosmetics is in toenemende mate wereldwijd vertegenwoordigd. In meer dan 650 spa’s en instituten over de hele wereld wordt enthousiast ermee behandeld en vindt het een steeds groter wordende groep enthousiaste fans. Zo ook bij Huidinstituut Parkstad.

Professionele standaard

Onze producten bieden het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie en genieten de hoogste acceptatie bij zowel professionele gebruikers als de veeleisende eindgebruiker. Ik werk zeer resultaat gericht en het is dan ook een feest om met QMS Medicosmetics te mogen werken.  De eindgebruiker, ofwel jij, geniet van de heerlijkste behandelingen en een top resultaat!

Opgericht en geproduceerd in Duitsland

Sinds de introductie van de Classic Collagen Set en de oprichting van QMS Medicosmetics in 1986, maakte Dr. Erich Schulte, lid van de American Academy of Cosmetic Surgery, de American Academy of Facial Surgery, de Duitse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en de American Academy of Cosmetic Surgery, een aantal van de meest baanbrekende vooruitgangen in de huidverzorging.

Wetenschappelijke logica, gebaseerd op klinische observatie, die theoretisch onderbouwd is, vormt de basis van QMS Medicosmetics. Resultaten van intensief onderzoek in combinatie met revolutionaire technologieën en het gebruik van geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten resulteren in een langdurig fysiologisch effect op de huid.

Het QMS zorgsysteem wordt al tientallen jaren beschouwd als het hoogst kwalitatieve en het meest volwassen cosmeticamerk in de branche.

Duitse kwaliteitsnorm voor de huid

Duitsland staat bekend om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Om deze reden wordt de gehele QMS verzorgingslijn geproduceerd in Duitsland. Alles wordt in-vivo en in-vitro getest, dat wil zeggen bacterie- en virus vrij. QMS Medicosmetics wordt niet op dieren getest!

Wereldwijd erkent  

QMS Medicosmetics is een op maat gemaakte en zeer efficiënte huidverzorging.  De huid wordt wereldwijd blootgesteld aan verschillende klimaatsinvloeden, die effectief kunnen worden tegengegaan met de juiste huidverzorging. QMS Medicosmetics verzorgingsproducten en behandelingen zijn geheel aangepast aan de specifieke, variërende omgevingscondities en dus aan de individuele behoeften van de klant.

Individuele zorg voor je huid

De huid is een bijzonder fascinerend orgaan. De teint weerspiegelt alles: externe invloeden, veroudering, ziekte of onvoorzichtige zorg. Sommige van deze factoren laten een duidelijke schade achter, veranderen bijna altijd de huidstructuur en leiden onder andere tot rimpels en vlekken.

Zoek de sleutel tot je eigen frisse en stralende huid met behulp van een effectief systeem van geselecteerde hoogwaardige en effectieve producten en behandelingen. Of je nu kiest voor een enkel product of voor een verzorging combinatie die bij jouw behoeften en budget past, aan je verwachtingen zal in ieder geval worden voldaan!

Shop je favoriete QMS Medicosmetics producten online.

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS Meet and Treat specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.