• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics Overnight Hydrating Boost Essentials

QMS Medicosmetics Overnight Hydrating Boost Essentials Een onmisbare after sun combinatie, nu extra voordelig!

QMS Medicosmetics Overnight Hydrating Boost Essentials

Een onmisbare after sun combinatie, nu in een mooie witte toilettas. Momenteel tijdelijk verkrijgbaar voor 149 euro ipv 186 euro. Profiteer nu, want op = op! Dit voordelige SOS after sun set van QMS Medicosmetics bestaat uit

QMS Medicosmetics Dermabrasive Gel

MED Dermabrasive Gel van QMS Medicosmetics bevat een lager percentage fruitzuren dan de Exfoliant Fluid. Is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, onzuivere huid, acne, couperose of pigmentvlekken. Als er een huidprobleem overheerst wordt de MED Dermabrasive Gel ingezet. De MED Dermabrasive Gel geneest, werkt ontstekingsremmend, stimuleert de celvernieuwing, gaat bacteriën tegen en vermindert pigmentvlekjes. Na 3-4 maanden is het de bedoeling dat u gaat overstappen op de Exfoliant Fluid die een hoger percentage fruitzuren bevat. Inhoud 30 ml.

QMS Medicosmetics MED Night Collageen Repair

MED Night Collageen Repair van QMS Medicosmetics met vernieuwde formule. Speciaal voor de gevoelige, rode huid of een huid waar TE voor staat om hem te kalmeren en in balans te brengen. Inhoud 30 ml.

Hydro Foam Masker

Hydro Foam Mask is een hydraterend en verstevigend gezichtsmasker. Waardevolle zijdeproteïne reguleren de vochtbalans en laat de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte huid. Hoogwaardige jojoba olie werkt ontstekings remmend, hierdoor is het hydro foam masker geschikt als after sun. Shee Oleine beschermt de huid tegen huidveroudering en maakt de droge huid weer zacht en soepel. Hydro foam Masker is pure ontspanning voor de gestreste huid. Inhoud 50 ml.

Zo lang de voorraad strekt. QMS Medicosmetics Overnight Hydrating Boost Essentials is een tijdelijk aanbieding set.

Shop online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.