• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics Neck & More voor een gladder en voller decolleté

QMS Medicosmetics Neck & More voor een gladder en voller decolleté Laat je decolleté, je leeftijd niet verraden

QMS Medicosmetics Neck & More voor een gladder en voller decolleté

QMS Medicosmetics Neck & More voor een gladder en voller decolleté. Laat je decolleté, je leeftijd niet verraden

Met alle zorg die je aan je gezicht besteedt, vergeet je gemakkelijk dat je decolleté je leeftijd gemakkelijker kan weggeven. Wat doe je als daar horizontale lijntjes verschijnen of als de huid begint te verslappen? Verdoezelen met sjaaltjes of coltruien is niet nodig. QMS Medicosmetics Neck & More is ontwikkeld voor het hals- en decolleté. Het is een rijk geformuleerde crème met waardevolle oliën, gewonnen uit exotische planten, om het bindweefsel te versterken en de huid een zacht en glad uiterlijk te geven.

Het helpt de huid strakker te maken, rimpels te verminderen en het celmetabolisme te stimuleren. QMS Medicosmetics Neck & More is perfect voor de gevoelige huid van de halszone. De actieve ingrediënten, met hun krachtige vochtinbrengende en verstevigende eigenschappen, helpen om de tekenen van veroudering te bestrijden en de huid gevoed en glad te maken. Het liftende extract van de West-Afrikaanse Kigelia-vrucht is perfect om de stevigheid en contouren te helpen herstellen, vooral op het decolleté.

Tips van mij voor jou

Let op je houding. Onderzoek heeft uitgewezen dat onze generatie maar liefst 15 uur per dag gebogen over een scherm van een smartphone, computer of tablet zit. Deze houding veroorzaakt eerder horizontale rimpels in de hals. Dus let vanaf vandaag goed op je houding. Koop een standaard of uitklaphoes waar je bijvoorbeeld je tablet in kunt zetten voor een betere houding.

De huid van je hals is zeer kwetsbaar en gevoelig voor huidveroudering. Toch wordt de hals dagelijks blootgesteld aan schadelijke factoren zoals schurende kleding, zon en wind. We weten inmiddels hoe belangrijk het is, onze huid goed te beschermen met een SPF, maar de meesten van ons stoppen met het aanbrengen ervan op de kin. Vergeet je hals niet, juist deze tere huid kan de bescherming extra goed gebruiken. Neem je tube Cellular Sun SPF 50 altijd mee in je handtas, zodat je deze altijd bij de hand hebt, mocht het nodig zijn.

Overweeg een aparte halscreme, QMS Medicosmetics Neck & More. De huid van je hals is een heel ander stukje huid met weinig talgklieren en minder collageen en zwakkere spieren dan in je gelaat. Als je een aparte halscreme gebruikt, profiteer je van twee voordelen, ten eerste geniet je langer van je dagcreme, omdat je die nu alleen voor je gezicht gebruikt. Ten tweede geef je écht die speciale aandacht aan je hals en decolleté met het daarvoor bestemde product, waardoor je meer resultaat zult zien.

Lees hier of hier nog meer tips voor een stralend decolleté.

Shop Neck & More online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.