QMS Medicosmetics – Meer inhoud voor dezelfde prijs

Active Glow SPF 15 en Advanced Cellular Marine

Active Glow SPF 15, voorheen Sport Active, is een pompfles geworden van 50 ml in plaats van een potje van 30 ml. Voor dezelfde prijs, nl. € 84,–.

Advanced Cellular Marine, voorheen Cellular Marine, heeft een inhoud van 50 ml gekregen, dat is 20 ml meer voor dezelfde prijs, nl. € 239,–.

Wat betekent dit voor jou

Als je de ingrediëntenlijsten van het oude product vergelijkt met het nieuwe product, zijn juist de actieve ingrediënten gestegen. Dus deze producten zijn verbeterd én zijn tevens in prijs verlaagd!

Waarom zou QMS Medicosmetics dit doen

Advanced Cellular Marine en Active Glow SPF 15 zijn producten die al jaren bestaan bij QMS. QMS is een merk dat werkelijk nieuwe producten op de markt zet. Een trendsetter dus en dat betekent in de praktijk veel onderzoeks kosten. De eerste tijd dat zo’n nieuw innovatief product op de markt komt, moeten deze researchkosten eruit gehaald worden. Het moment dat deze kosten zijn terugverdiend is nu aangebroken waardoor het product goedkoper kan worden aangeboden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het effect van Active Glow SPF 15 of Advanced Cellular Marine? Bestel deze producten dan nu op onze webshop.

QMS Medicosmetics huidspecialiste QMS webshop www.collageenproducten.nl

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.