QMS Medicosmetics maskers – hydraterend en ontspannend

Slapen met een QMS Medicosmetics masker is mooi wakker worden

QMS Medicosmetics maskers – hydraterend en ontspannend. Slapen met een QMS Medicosmetics masker is mooi wakker worden. Voor ieder huidtype en huidprobleem een geschikt masker.

Epigen Pollution Rescue  Mask

Luchtvervuiling, UV-straling en andere externe factoren uit het milieu laten onze huid er moe en futloos uitzien. Soms ontbreekt het je huid aan de energie om zichzelf te beschermen tegen, en te herstellen van schadelijke milieu factoren. Het natuurlijke regeneratie proces kan dan een steuntje in de rug gebruiken.

Het Epigen Pollution Rescue Mask is speciaal ontwikkeld, om je vermoeide huid direct te revitaliseren en er gladder en strakker te laten uitzien. Je huid herwint zijn jeugdige uitstraling, doordat je huid geholpen wordt de gevolgen van oxidatieve stress te herstellen.

Een krachtige combinatie van actieve ingredienten in een hyalurongel verpakt, werken als een powerboost om collageen 3 vezels te activeren en te stimuleren. De celvernieuwing wordt geactiveerd en de huid verstevigd en hersteld!

Het Epigen Pollution Rescue Mask aanbrengen op een gereinigd gelaat of over het nacht collageen. Laat het masker 15 minuten goed inwerken, dan inmasseren en de hele nacht laten zitten. Gebruik Epigen Pollution Rescue  Mask 2/3 keer per week. Shop online

Inhoud spuitbus 75 ml

Power Firm Mask

Power Firm Mask is een masker dat ook 3 keer per week als nachtcrème kan worden gebruikt. Het geeft een vermindering van fijne mimische lijntjes en rimpeltjes. Bevat Acmella Oleracea dat spier ontspannend werkt en mimische rimpels vermindert. Heeft een hoog moisturiser effect en verbetert het vochtgehalte van de huid.

Waardevolle plantaardige oliën en ingrediënten versterken de eigen weerstand van de huid en brengen de geïrriteerde en gestresste huid weer in balans. Hyaluronzuur zorgt voor intensief en langdurig vocht. Dit masker is ook zeer geschikt om je handen te revitaliseren, te hydrateren en te verzorgen. Shop online

Inhoud spuitflacon 100 ml

QMS Medicosmetics Hydro Foam Mask

Hydro Foam Mask is een hydraterend en verstevigend gezichtsmasker. Waardevolle zijdeproteïne reguleren de vochtbalans en laat de kleine rimpels verdwijnen. Hoogmoleculair hyaluronzuur geeft een zijdezachte huid. Hoogwaardige jojoba olie werkt ontstekings remmend, hierdoor is het hydro foam masker geschikt als after sun. Shee Oleine beschermt de huid tegen huidveroudering en maakt de droge huid weer zacht en soepel. Hydro foam Masker is pure ontspanning voor de gestreste huid. Shop online

Spuitbus 150 ml

QMS Medicosmetics huidspecialiste

QMS online shop – www.collageenproducten.nl

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.