• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics – Love Your Skin – Valentijn Aanbieding

QMS Medicosmetics – Love Your Skin – Valentijn Aanbieding

Verras je liefde of jezelf met dit geweldige QMS Medicosmetics Valentijn Cadeau

QMS Medicosmetics – Love Your Skin – Valentijn Aanbieding. Verras je liefde of jezelf met dit geweldige QMS Medicosmetics Valentijn Cadeau en geniet meteen 15% korting!

Love Your Skin Regenerating Night Collection

Wie wakker wil worden met een mooie, gezonde huid, bovendien met een stralende gloed, zal in de wolken zijn met deze collectie. Laat de QMS producten `s nachts waardevol werk doen en beloon jezelf `s ochtends op de dag van de liefde, met een stralende teint.

Een luxueuze nachtverzorgingsset met ons klassieke Night Collagen Serum, Active Exfoliant 11% , en het voedende Power Firm Mask. De perfecte huidverzorgings- en cadeauset voor Valentijnsdag. Of gewoon om je huid een extra dosis liefde te geven.

– Night Collagen Serum – 30 ml groot formaat

– Active Exfoliating 11% – 30 ml groot formaat

– Power Firm Mask – 30 ml

Night Collagen Serum

Speciaal ontwikkeld ter bevordering van het regeneratie proces van de huid. Gedurende de nacht helpt dit verjongend collageen serum het vochtgehalte en de huidspanning te herstellen en rimpels te verminderen. De sleutel tot de buitengewone doeltreffendheid, is het innovatieve Neotec A15® Collageen hyaluronic acid complex en de peptide Matrixyl 3000®.

Deze krachtige ingrediënten zorgen ervoor dat vocht in alle lagen van de huid vastgehouden en gebonden wordt. Hierdoor verbetert de zachtheid en elasticiteit van de huid en tekenen van vroegtijdige huid veroudering verminderen.

Night Collagen is ontwikkeld om de regeneratie van de huid gedurende de nacht te ondersteunen. Dit zeer effectieve serum verhoogt het celmetabolisme, waardoor het collageen dieper wordt geabsorbeerd teneinde een langdurige hydratatie te garanderen. 

Night Collagen is ook beschikbaar in het Collagen Systeem 3 stappen routine set met Day Collagen en Active Exfoliant 11%. Voor het beste resultaat, maak je gebruik van deze drie producten als een gecombineerd gezichtsverzorging systeem.

Active Exfoliating 11%

Bevat 11% fruitzuren met een ph-waarde van 3.0 en is geschikt voor alle huiden. Lost de tussencelstof tussen de dode huidcellen op. Dode huidcellen blijven gemiddeld 12 dagen aan de oppervlakte liggen en worden daarna afgestoten, waardoor de huidstructuur gladder wordt, pigmentvlekjes minder worden en de porien worden minder grof.  

Een zachte en zeer effectieve exfoliërende vloeistof, bestaande uit fruitzuren en enzymen om dode huidcellen vrij te maken en celvernieuwing te stimuleren. De innovatieve formulering biedt de huid veel voordelen. Actieve ingrediënten, gecombineerd met geavanceerde technologie zorgen voor een optimale opname van de actieve ingrediënten en voor bescherming en voorbereiding van de huid.

Regelmatig gebruik draagt ​​bij tot een blijvende verfijning van de poriën en een stralende huid.

Power Firm Mask

Power Firm Mask is een masker dat ook 3 keer per week als nachtcrème kan worden gebruikt. Het geeft een vermindering van fijne mimische lijntjes en rimpeltjes. Bevat Acmella Oleracea dat spier ontspannend werkt en mimische rimpels vermindert. Heeft een hoog moisturiser effect en verbetert het vochtgehalte van de huid.

Waardevolle plantaardige oliën en ingrediënten versterken de eigen weerstand van de huid en brengen de geïrriteerde en gestresste huid weer in balans. Hyaluronzuur zorgt voor intensief en langdurig vocht. Dit masker is ook zeer geschikt om je handen te revitaliseren, te hydrateren en te verzorgen.

Shop snel dit mooie Valentijn set met 15% korting online en ontvang het Power Firm Mask geheel gratis.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.