• Home /
 • Blog
 • / QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid…

QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid… Gun je huid deze luxe deze kerst en straal....

QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid…

QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid…Gun je huid deze luxe deze kerst en straal….

Een zeer luxe en ontspannende verjongingskuur voor ’s nachts, die je huid verjongt en er jeugdig laat uitzien.

Mooi verpakt, met magnetische sluiting en omhult met ons kenmerkende turquoise lint. De Relax and Rejuvenate Collection biedt een ontspannend huidverzorging programma voor de nacht, dat je niet alleen alles geeft voor optimale huidverzorging ’s nachts, maar je ook met een mooie, door en door gehydrateerde huid, tegen de ochtend laat wakker worden.

Inhoud

Deze luxe QMS kerstspecial, De Relax and Rejuvenate Collection, bevat twee bestsellers in de originele grootte, namelijk Exfoliating Fluid en Nacht Collageen, beide 30 ml. Verder Relax-O-Firm masker en de 24H creme, beide in een probeer verpakking. Als extraatje, een fijne kwast om de Exfoliating fluid aan te brengen.

Dit uitgebreide luxe nachtverzorging set is het perfecte kerstcadeau. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je betaalt slechts 120 euro, in plaats van de werkelijke waarde van deze top producten, 232,55 euro. Dit duidelijke prijsvoordeel maakt het heerlijk om dit set cadeau te doen, aan jezelf of aan je dierbare.

Exfoliating Fluid

Bevat 10% fruitzuren met een ph-waarde van 3.0 en is geschikt voor alle huiden. Lost de dode huidcellen op waardoor de huidstructuur gladder wordt, pigmentvlekjes minder worden en de poriën worden minder grof.

 • alle huidcondities behalve de heel gevoelige huid daarvoor is de MED Dermabrasive Gel
 • acne
 • alle leeftijden
 • voor huiden die uit balans zijn eerst starten met de MED Dermabrasive Gel

Nacht Collageen

Nacht Collageen van QMS Medicosmetics speciaal voor de nacht, met regenerende werkstoffen. Iedere dag en nacht verliest onze huid collageen en vocht waardoor rimpels ontstaan. Met de Nacht Collageen van QMS Medicosmetics vul je het collageen tijdens de nacht aan waardoor de huid gladder wordt en meer volume krijgt.

 • alle leeftijden van 28 jaar
 • voor de gevoelige huid en huid uit balans adviseren wij de MED Collageen Night Repair

Relax-O-Firm Masker

Relax-O-Firm Mask is een masker dat ook 3 keer per week als nachtcrème kan worden gebruikt. Het geeft een vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes. Bevat Acmella Oleracea dat spier ontspannend werkt en mimische rimpels vermindert. Heeft een hoog moisturiser effect en verbetert het vochtgehalte van de huid.

24H Creme

24 H Cream is de perfecte crème voor normale tot vette/gemengde huiden. De crème heeft een ingebouwde klok en werkt 3 x 8 uur als je hem 2 keer per dag aanbrengt. Overdag werkt hij beschermend, in de avond ontspannend en `s nachts herstellend. Werkt op de talgklierproductie en maakt de huid soepel. Bevat een hoge dosis vitamines waaronder vitamine C.

 • gecombineerde huiden
 • vette huiden
 • niet geschikt voor droge huiden ivm het hoge vitamine C gehalte

Prijs

prijs van de Relax and Rejuvenate Collection, 120 euro. Shop online.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.