• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid…

QMS Medicosmetics kerstspecial voor nachtelijke ontspanning en verjonging van je huid… Gun je huid deze luxe deze kerst en straal....

Relax en Rejuvenate Nachtverzorging Set

Een zeer luxe en ontspannende verjongingskuur voor ’s nachts, die je huid verjongt en er jeugdig laat uitzien, verpakt in een luxe QMS Medicosmetics papieren tasje.

De Relax and Rejuvenate Collection biedt een ontspannend huidverzorging programma voor de nacht, dat je niet alleen alles geeft voor optimale huidverzorging ’s nachts, maar je ook met een mooie, door en door gehydrateerde huid, tegen de ochtend laat wakker worden.

Inhoud Relax en Rejuvenate Nachtverzorging Set

Deze luxe QMS Relax and Rejuvenate Nachtverzorging Set, bevat vier bestsellers in de originele grootte, namelijk Exfoliating Fluid en Nacht Collageen, beide 30 ml. Verder Relax-O-Firm masker 100 ml en de Moisturizing Balance 50 ml.

Dit uitgebreide luxe nachtverzorging set is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Exfoliating Fluid

Bevat 10% fruitzuren met een ph-waarde van 3.0 en is geschikt voor alle huiden. Lost de dode huidcellen op waardoor de huidstructuur gladder wordt, pigmentvlekjes minder worden en de poriën worden minder grof.

  • alle huidcondities behalve de heel gevoelige huid daarvoor is de MED Dermabrasive Gel
  • acne
  • alle leeftijden
  • voor huiden die uit balans zijn eerst starten met de MED Dermabrasive Gel

Nacht Collageen

Nacht Collageen van QMS Medicosmetics speciaal voor de nacht, met regenerende werkstoffen. Iedere dag en nacht verliest onze huid collageen en vocht waardoor rimpels ontstaan. Met de Nacht Collageen van QMS Medicosmetics vul je het collageen tijdens de nacht aan waardoor de huid gladder wordt en meer volume krijgt.

  • alle leeftijden van 28 jaar
  • voor de gevoelige huid en huid uit balans adviseren wij de MED Collageen Night Repair

Relax-O-Firm Masker

Relax-O-Firm Mask is een masker dat ook 3 keer per week als nachtcrème kan worden gebruikt. Het geeft een vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes. Bevat Acmella Oleracea dat spier ontspannend werkt en mimische rimpels vermindert. Heeft een hoog moisturiser effect en verbetert het vochtgehalte van de huid.

Moisturizing Balance

Moisturizing Balance is een volle, rijke hydraterende en regenerende nachtcrème. Bevat Ectoin DNA dat de huid gaat ondersteunen bij het herstellen en matrixyl (peptide) dat rimpels gaat verminderen. Daarnaast bevat het resveratrol dat vrije radicalen gaat vangen die o.a. verantwoordelijk zijn voor huidveroudering.

Weer, stress en levensstijl kunnen een ravage aanrichten aan je huid. Deze voedende vochtregulerende creme is speciaal ontwikkeld, met de nadruk op de gestresste huid. Met het unieke toegevoegde voordeel van DNA bescherming, stimuleertdeze expertmix van Matixyl, Resveratol en Ectoine, de collageensynthese en beschermt de huid tijdens het regeneratie proces. Je huid en zijn teint blijven glad, kalm en gevoed.

Prijs

Prijs van de Relax and Rejuvenate Nachtverzorging Set, 380 euro. bestel online.

QMS Medicosmetics Huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg 

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.