QMS Medicosmetics introduceert 2 nieuwe Epigen toppers

We breiden onze Epigen serie verder voor je uit

QMS Medicosmetics introduceert 2 nieuwe Epigen toppers

Gezien het succes van het Epigen Pollution Detox Day Serum, het Epigen Pollution Rescue Overnight Mask en het Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum, breiden we met trots onze epigen-collectie verder uit.  

Welkom twee nieuwe producten in onze Epigen-collectie!

Epigen Pollution Detox Cleansing Gel

Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream

Deze twee nieuwe toevoegingen aan onze Epigen-collectie maken je huidverzorgingsroutine compleet. De schade die veroorzaakt wordt door uv-straling, zichtbaar licht, oxidatieve stress en andere agressoren kan nog verder vergroot worden door milieuvervuiling.

Dit veroorzaakt epigenetische veranderingen in de huid waardoor die er dof, gerimpeld en vroegtijdig verslapt kan uitzien.

Dankzij de epigenetische wetenschap kunnen we deze schadelijke effecten aan je huid nu voorkomen en/of verhelpen. Onze Epigen-collectie is hiervoor precies goed. Reinig en bescherm je huid en ga voor een fris gelaat, elke dag opnieuw. 

Epigen Pollution Detox Cleansing Gel

Een combinatie van amandel- en lactobionzuur zorgt voor een diepe reiniging en een vernieuwing van de huid. Reinigt zeer grondig, zonder het onaangename gevoel van een gespannen huid achter te laten.

Verrijkt met zachte botanische conditioners om de huid te beschermen tegen externe factoren en om de natuurlijke huid barriere te behouden. Het houdt de huid vochtig en comfortabel.

fles 150 ml

Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream

Intens hydraterende gel-crème, die een verfrissende hydratatie veroorzaakt en tegelijkertijd de huid beschermt tegen vervuilende stoffen en invloeden van het milieu. Voor een vollere en gezondere teint.

Pot 50 ml

qms medicosmetics,

Leverbaar vanaf Juli 2020 – prijs nog niet bekend!

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS huidanalyse specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.