• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics Intravital Plus voor een gezonde huid

QMS Medicosmetics Intravital Plus voor een gezonde huid Een gezonde huid is een blijvend mooie huid

QMS Medicosmetics Intravital Plus voor een gezonde huid

Een innovatief en speciaal voedingssupplement, samengesteld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Biotine als een actief ingrediënt in relatie tot normale huid en slijmvliezen, evenals een functionerend energiemetabolisme. Cu-gluconaat voor het onderhoud van normaal bindweefsel en normale huidpigmentatie. Beide actieve ingrediënten worden in Collagen Intravital Plus optimaal gecombineerd met andere hoogwaardige en hooggedoseerde ingrediënten: collageenhydrolysaat, vitamine B1, B2, B3, B6 en B12, vitamine C, OPC en co-enzym Q10.

QMS Medicosmetics Intravital Plus voor een gezonde huid. Een gezonde huid is een blijvend mooie huid

De huid wordt beïnvloed door elk deel van je leven, van wat je eet, stress, je woonomgeving, milieu etc. Dit besef heeft ertoe geleid dat de wellness revolutie, die een meer holistische benadering biedt, éen van de snelstgroeiende trends in huidverzorging wordt. Het laat zien dat het vandaag meer gaat om jong zijn op elke manier, wat meer betekent, dan er alleen maar goed uit te zien.

Het omvat het algemene welzijn van lichaam en geest. Schoonheid gaat niet over korte termijn denken, maar over het plannen van de toekomst, en huidverzorging speelt hierin een belangrijke rol.

Huidfunctie – bescherming

De belangrijkste functie van de huid is bescherming, omdat het een fysieke barrière vormt tegen straling, giftige chemicaliën en schade door vrije radicalen. Je gezondheid heeft een direct effect op je welzijn. Tegenwoordig heeft de huid te maken met vele uitdagingen.

Pollutie en fijnstof

Een groeiend probleem is stedelijke vervuiling en de bijbehorende effecten op de huid. Negatieve omgevingsfactoren en oxidatieve stress veroorzaken intracellulaire schade die de groei en het herstel van huidcellen beïnvloedt. Er kan vroegtijdige veroudering optreden, die zich onder ander uit in meer rimpels en pigmentstoringen en zelfs een toename van huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea, couperose etc.

Huidverdikking van binnenuit

Het van binnenuit verzorgen van de huid kan helpen de belangrijke beschermende barrière te versterken. Dit kan worden bereikt door middel van een evenwichtige voeding en voldoende inname van water en mijn persoonlijke favoriet: De opname van een voedingssupplement in de dagelijkse huidverzorging routine.

Intravital Plus

Elke capsule van onze Collagen Intravital Plus levert een onschatbare bijdrage aan de regeneratie van huidcellen. De unieke en zeer effectieve formulering stimuleert de ontwikkeling van collageen, ondersteunt de groei van huidcellen en verbetert de algehele gezondheid en het welzijn van de huid.

Naarmate de wellness trend blijft groeien, zal de impact op alle aspecten van huidverzorging toenemen. Over de samenstelling van de ingrediënten en de methoden van de toegepaste behandelingen. Bijvoorbeeld meer bindweefsel massage of liftende behandelingen om de spieren aan te scherpen.  We weten dat we ouder worden, maar je huid hoeft je leeftijd niet te verraden!

Shop Intravital Plus online

QMS Medicosmetics huidspecialiste                            

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.