• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics Intravital Plus, pure wellness voor jouw huid

QMS Medicosmetics Intravital Plus, pure wellness voor jouw huid Wellness en gezondheid voor je huid, in een capsule

QMS Medicosmetics Intravital Plus, pure wellness voor jouw huid

QMS Medicosmetics Intravital Plus, pure wellness voor jouw huid, wellness en gezondheid voor je huid, in een capsule.

Nutricosmetica

Het begin van een nieuw jaar is altijd een goed moment om naar je huidverzorgingsroutine te kijken en ervoor te zorgen dat het ook echt werkt. Een product dat vaak vergeten wordt, maar dat de moeite waard is om in te investeren, is nutricosmetica. Deze slimme schoonheidssupplementen zijn gemakkelijk in te nemen (zelfs met de meest hectische levensstijl), maar leveren op lange termijn voordelen voor de gezondheid en het uiterlijk van je huid.

Intravital Plus

Onze Intravital Plus (79 euro voor 60 capsules) is speciaal ontwikkeld als een huid regeneratiesupplement dat helpt om je huid te herstellen, te regenereren en te beschermen. Elke capsule bevat gehydroliseerd collageen, vitale vitaminen, micro nutriënten, biotine, resveratrol, OPX, koper-gluconaat en Q10. Het is maagwand resistent, dus ontworpen en ontwikkeld om door de maag te gaan, maagzuur te vermijden en door de dunne darm in de bloedbaan te worden opgenomen.

Deze unieke en zeer effectieve combinatie helpt de huidcellen gezond te blijven, stimuleert hun vernieuwingsproces. Hierdoor verbetert Intravital Plus het algehele welzijn van de huid. Precies wat je huid nodig heeft om te kunnen omgaan met huidstress die tegenwoordig zo actueel is. Intravital Plus verdikt de celwand van je cellen, waardoor vrije radicalen minder schade kunnen aanrichten.

Bekijk de Intravital Plus aanbieding op www.collageenproducten.nl

Milieu schade

Toenemende hoeveelheden microscopisch kleine verontreinigende deeltjes in de lucht, zorgen ervoor dat luchtvervuiling bovenaan de lijst voor huidschade komt te staan. Deze vernietigende deeltjes beïnvloeden niet alleen het oppervlak van de huid maar kunnen ook doordringen in de diepe huidlagen. Hierdoor kan duurzame cellulaire schade ontstaan. Met een verzwakte defensieve huidcel wand kan de huid gevoelig zijn voor irritaties, uitdroging, verhoogde gevoeligheid en voortijdige veroudering, vooral als je in een stedelijke omgeving woont. Roodheden, rosacea en eczeem zijn de gevolgen.

Epigen Daily Detox Serum, 100% bescherming tegen verontreinigd milieu

Ons nieuwe EpiGen Daily-Detox Serum is ook speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen deze negatieve effecten van lucht vervuiling. De geavanceerde formulering is geïnspireerd door de baanbrekende wetenschap van epigenetica, waardoor een dieper inzicht in de functionaliteit van genen in de huidcel is verkregen. DNA, het erfelijke materiaal dat je van je ouders hebt meegekregen is niet te beïnvloeden. Daarentegen, het RNA is wel te beïnvloeden, zowel positief alsook negatief. Het baanbrekende ingrediënt is een Epigenetisch Peptide, dat een gen positief omvormt. EpiGen Daily-Detox Serum is dan ook in staat de regeneratie van huidcellen te versnellen, het cellulaire reinigingsproces te activeren om de huid te ontgiften van verontreinigende stoffen.

Koop Epigen Daily Detox Serum nu online.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.