• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics voor de derde keer op rij beste merk ter wereld

QMS Medicosmetics voor de derde keer op rij beste merk ter wereld Gun jezelf een mooiere huid dankzij QMS Medicosmetics bij Huidinstituut Parkstad

QMS Medicosmetics voor de derde keer op rij beste merk ter wereld

QMS Medicosmetics voor de derde keer op rij beste merk ter wereld. Gun jezelf een mooiere huid dankzij QMS Medicosmetics bij Huidinstituut Parkstad.

Het voorbije weekend werd QMS Medicosmetics voor de derde maal op rij verkozen tot World’s Best Spa Brand. De World Spa Awards zijn een erkenning voor het werk van Dr. Med. Erich Schulte. De prestigieuze World Spa Award is een wereldwijde erkenning en een terechte beloning.

Dr. Schulte wederom de grote winnaar

Geheel op eigen wijze hanteert Dr. Schulte een visie en schept hij nieuwe wegen om de huid te verbeteren en te verjongen. De huidbarriëre intact laten en de stoffen en aflevertechnieken hun werk in de diepte laten doen, dat is zijn missie. Met bijzondere en kostbare werkstoffen en het op gang brengen van ingenieuze biologische processen lukt het hem telkens weer om een stap verder te komen in de natuurlijke huidverjonging.

Dit heeft er wederom toe geleid dat QMS Medicosmetics voor de derde keer de felbegeerde award in ontvangst heeft mogen nemen.

Ook bekend Nederland heeft QMS Medicosmetics ontdekt

Inmiddels staat het merk op de meest gerenommeerde plekken ter wereld. Heel bekend Nederland heeft het ontdekt, en zo krijgt het merk steeds meer naamsbekendheid en veel aandacht. In tegenstelling tot vele parfumerie merken, is Dr. Schulte daar niet zo mee bezig, hij is vooral bezig met zijn missie.

Resultaat, behaald dankzij QMS Medicosmetics

De resultaten van QMS gebruikers zijn zichtbaar. Binnen enkele weken gaat de huid er frisser uitzien. Een huidcyclus duurt 3 maanden en geleidelijk aan ontstaat de welbekende QMS glow. De huid wordt voller en steviger en de structuur fijner. In de daarop volgende fases wordt dit verder opgebouwd. Het verouderingsproces wordt vertraagd, en de huid gaat zich zichtbaar jeugdiger gedragen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Dan ben je van harte welkom voor een intake gesprek en een bijbehorende  introductie behandeling. Hierin bekijken we de huidconditie, ervaar je meteen de dieptewerking van de QMS producten en krijg je persoonlijk advies en uitleg. Dit alles voor een bedrag van 49 euro.

Als je besluit met QMS te starten en aansluitend aan de intake behandeling het start pakket aanschaft, dan is deze introductie geheel gratis en bespaar je meteen 49 euro.

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS Meet and Treat specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

 

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.