QMS Medicosmetics Anti-aging collageen producten

QMS Medicosmetics het beste collageen voor uw huid

QMS Medicosmetics collageen producten geven uw huid collageen maar vertragen ook huidveroudering en zorgen voor een goede hydratatie. De huid zal gladder en steviger worden met een mooiere huidstructuur en meer volume. De belangrijkste werkstof in de QMS Medicosmetics producten is gesplitst collageen dat zich 300 keer gaat binden met het vocht in onze huid.

QMS Medicosmetics fruitzuren zijn belangrijk voor het collageen

Bij het collageen is het heel belangrijk om dagelijks het fruitzuur van QMS Medicosmetics te gebruiken. Dit fuitzuur zorgt ervoor dat het collageen goed door de huid kan worden opgenomen. QMS Medicosmetics gebruikt nanosomen in de fruitzuur peelingen (Exfoliant Fluid en Dermabrasive Gel). Nanosomen zijn transportbolletjes die werkstoffen dieper in een huid kunnen brengen. Nanosomen komen dieper in de huid dan liposomen en zijn ook kleiner. Op de QMS Exfoliant Fluid nanosomen zitten nog 3 verschillende nanosomen geplakt t.w. hyaluronate (vocht), lipide (vet) en silanol (mineralen). Dit alles zorgt door de NEXTT formule in de fruitzuren voor een 12-urige werking in de huid. Gedurende 12 uur worden anti-aging werkstoffen aan de huid afgegeven. Deze formule is zeer uniek.

De QMS Medicosmetics fruitzuren gaan naar de basaalcellenlaag (onderste laag van de opperhuid), dit duurt 40 seconden. Tijdens deze reis worden de tussenlijmcellen opgelost en dode huidcellen verwijderd. De huid wordt na de peeling gladder en het collageen kan beter door de huid worden opgenomen. De QMS fruitzuren zijn onmisbaar bij het QMS collageen doordat ze huid open zetten voor de opname van het collageen.

QMS Medicosmetics het wonder van gesplitst collageen

Als we ouder worden, ziek zijn, stress hebben of door aanvallen van vrije radicalen gaan de collageen vezels zich verharden in de huid. Ook zal de celvernieuwing trager worden, de huid gaat collageen en vocht verliezen en hij gaat minder elastischer en slapper worden. Door dit alles gaat onze mooie huid verloren. Omdat collageen de belangrijkste factor is om een huid jong te houden en onze huid voor 70% uit collageen bestaat, is het dus noodzakelijk om collageen van buitenaf toe te voegen. De dieptewerking van QMS regelt en vermindert stapsgewijs het vochtverlies in de huid.

Kan collageen wel of niet de huid in

Normaal gesproken kunnen we collageen niet in de huid krijgen omdat de molecuul te groot is. Dr. Schulte heeft het collageen gesplitst via een speciale gepatenteerde formule waardoor het wel in een huid kan komen. Daarom is het heel belangrijk om dagelijks de QMS fruitzuur peeling te gebruiken om de opening van de huid open te houden waardoor het collageen beter de huid in kan anders kan het collageen niet goed werken. Collageen is een vochtbinder en in de huid gaat het collageen zich binden met het vocht.

Wat is collageen

Collageen is een belangrijk eiwit in onze huid dat gemaakt wordt in de bovenste laag van onze lederhuid. Er zijn ongeveer 25 soorten collagenen. De collageen types 1, 3 en 4 komen voor in onze huid. Collageen zorgt voor stevigheid en vanaf ons 25e levensjaar gaan we ons collageen verliezen. Onze huid gaat hierdoor minder stevig worden en de eerste rimpels ontstaan.

Wat kan het collageen van QMS Medicosmetics

Collageen is ook een vochtbinder en gaat zich in de huid 300 keer binden met ons lichaamseigen vocht (hyaluronzuur). Hierdoor krijgt de huid meer volume, de hydratatie wordt beter, huid wordt steviger en gaat er gladder uitzien. Fijne lijntjes kunnen minder diep gaan worden, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de diepte van de rimpel. Het collageen van QMS Medicosmetics gaat dus binden met ons eigen vocht in de huid waardoor de huid meer volume krijgt.

naar de QMS Medicosmetics online shop www.collageenproducten.nl >>

Collageen types

De collageen types 1, 3 en 4 zijn dus belangrijk voor onze huid:

  • Collageen type 1 : meest voorkomende collageen in onze huid (85% in de lederhuid)
  • Collageen type 3 : zorgt er o.a. voor dat wondjes kunnen genezen
  • Collageen type 4 : zit in het basale membraam en heeft eigenlijk niet echt een functie

Waar zit ons collageen

In de bovenste laag van de lederhuid (papillaire laag) net onder de basaalcellaag zit het collageen type 3 en de elastine vezels. Hier zitten ook onze fibroblasten die de collageen aanmaak stimuleren.

In de onderste laag van de lederhuid (reticulaire laag), dit is de dikste laag en bestaat voor ongeveer 85% uit collageen type 1.

Collageen als voedingssupplement (Intravital Plus)

Naast collageen in de verzorgingsproducten heeft QMS ook collageen in de vorm van een voedingssupplement namelijk de Intravital Plus. De Intravital Plus bevat 500 mg collageen en vult het collageen aan in de huid van binnenuit. De Intravital bevat ook veel vitamines en antioxidanten die onze cellen beschermen.

Dr. Schulte het brein achter QMS Medicosmetics

Achter het succesvolle anti-aging systeem van QMS Medicosmetics staat de plastisch chirurg Dr. med. Erich Schulte. Tot op heden is het QMS anti-aging behandeling-systeem in zijn werking op het gebied van huidregeneratie, uniek!

In de jaren 70 was Dr. Schulte werkzaam bij het Maxillo Facial Departement van de Universiteit van Gottingen. Zijn patiënten waren voornamelijk slachtoffers van ernstige ongelukken en brandwonden. Dr. Schulte onderzocht wondheling en ontdekte dat collageen zeer belangrijk was. Hij wist dat als hij een manier zou vinden om collageen in de huid te kunnen brengen dit zeer goede resultaten zou geven bij het herstel van de huid.

Dr. Schulte ging aan de slag op het gebied van esthetische en cosmetische chirurgie. Zo ontwikkelde Dr. med. Erich Schulte in samenwerking met andere biochemicussen het QMS Face Care System met natuurlijke collagenen dat wel de huid zou kunnen binnendringen onder de naam QMS: Quick Medical Skinformula. Het geboorte is het jaar 1987.

Met sensationele resultaten veroverde Dr.Schulte de wereld der schoonheid. Werden de patiënten met QMS producten behandelt dan was de wondheling niet alleen veel sneller maar was het littekenweefsel duidelijk verbleekt en de huid regenereerde zich zichtbaar. Een werkzame anti-aging verzorging dat slap weefsel in enkele weken steviger maakt, fijne lijntjes minder diep maakt en de vale teint veranderde in een jonge frisse uitstraling. Al deze resultaten waren in deze vorm nog nooit gegeven. Er nam een regelrecht verjongingsproces plaats.

De QMS producten zijn vandaag de dag meer gevraagd dan ooit en zijn continue in ontwikkeling.

naar de QMS Medicosmetics online shop www.collageenproducten.nl >>

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

QMS Medicosmetics producten
Average rating:  
 6 reviews
by Johanna on QMS Medicosmetics producten

ik ben erg blij met mijn !QMS producten!

by Moniek on QMS Medicosmetics producten

Sport active creme, mijn favoriete dagverzorging met een zacht tintje. Altijd een verzorgd uiterlijk.

by Kim on QMS Medicosmetics producten

QMS was mijn redding, met name de voedingssupplementen en het repair 3 complex. Mijn huid werd rustig en ik heb geen rode uitslag meer.

by Marian on QMS Medicosmetics producten

Fijne producten, mijn huid voelt goed aan en ziet er veel frisser uit.

by Peter on QMS Medicosmetics producten

Ik ben net als mijn echtgenote trouwe QMS gebruiker, echt top!

by Els on QMS Medicosmetics producten

Wat een geweldige producten, zeer tevreden!